Winkelwagen Geen producten

LCD presentatieschermen

LCD presentatieschermen - Advertentie monitoren


 
Professionele advertentie monitoren worden ook wel presentatieschermen genoemd. Deze LCD digitale presentatie schermen / monitoren zijn verkrijgbaar van 32 inch tot 110 inch en kunnen voor verschillende doeleinden worden toegepast: als digitale prijslijst voor een snackbar, informatiescherm voor bedrijven, promotiedoeleinden voor winkels, als rooster voor het onderwijs, advertenties, als grote videowall etc.

Consumenten LCD schermen versus zakelijke presentatieschermen
Het is belangrijk om te weten dat er behoorlijke kwaliteitsverschillen zitten tussen consumenten tv modellen en zakelijke schermen. In een zakelijke omgeving speelt kwaliteit en betrouwbaarheid een belangrijke rol en zal het scherm doorgaans intensiever worden toegepast. Professionele presentatieschermen zijn geschikt voor intensief gebruik aangezien deze schermen zijn voorzien van hoogwaardige en vooral duurzame componenten, veel meer aansluitingen hebben en beter via control systemen te bedienen zijn. Daarnaast hebben digitale presentatiemonitoren een langere levensduur en zijn voorzien van een ingebouwde mediaplayer waar eindeloze mogelijkheden mee mogelijk zijn. Tot slot zijn meerdere presentatieschermen ook koppelbaar tot één scherm, waarmee er een grote videowall gevormd kan worden. 

                                                                         

Krachtige prestaties
Wij maken uitsluitend gebruik van gerenommeerde A-merken met een haarscherpe beeldkwaliteit, hoog contrast en vooral extreem duurzaam. Samsung, Iiyama en Philips zijn op het gebied van digitale presentatieschermen de marktleiders en bieden complete plug&play oplossingen met krachtige prestaties. Onze LCD advertentie monitoren zijn voorzien van een ingebouwde mediaplayer en is zeer gebruiksvriendelijk. Door middel van de ingebouwde mediaplayer kunnen beelden, advertenties, live feeds, video's etc eenvoudig worden weergeven. 
Bezig met laden...


| Meer

BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE PROFESSIONELE LED LICHTKRANTEN!

 

* = prijzen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel