Winkelwagen Geen producten

Digitale LED scoreborden

Digitale-LED-scoreborden

Digitale LED scorebord schermen

Als specialist in High-End Indoor en Outdoor LED schermen, bieden wij ook complete digitale LED scorebord oplossingen. Voor voetbalverenigingen, hockeyclubs, basketbalclubs, tennis, zwemmen en elders bieden wij digitale LED schermen aan in elk gewenst formaat inclusief een compleet ontwikkeld score softwaresysteem, welke eenvoudig, snel, flexibel en betrouwbaar is in het gebruik. De scoresoftware wordt exact naar de huisstijl van de sportclub vormgegeven.

Vrijblijvend adviesgesprek
Tijdens een vrijbliijvend intake gesprek met één van onze specialisten worden alle wensen en eisen van de klant doorgenomen en opgesteld in een ontwerpconcept. Of het nu gaat om een LED scorebord scherm voor basketbal gericht op statestieken, of een voetbal LED scorebord gericht op advertentie inkomsten, wij realiseren het! Onder andere de KNVB, verschillende Eredivisieclubs en amateurverenigingen maken al gebruik van onze digitale LED scorebord systemen. 

                                  
 

Digitaal LED scorebord scherm als inkomstenbron
Één van de grote voordelen van een interactief digitaal LED scorebord scherm, is dat de investering in veel gevallen snel terug verdient kan worden door middel van het geïntegreerde advertentieplatform binnen de software. Hiermee kunnen adverteerders en sponsoren ruimte huren om hun advertenties op te plaatsen. Naast de innovatieve uitstraling en de eindloze scoremogelijkheiden, kan het digitale LED scorebord dus ook dienen als inkomstenbron. Bij amateurclubs zien wij zelfs dat de investering binnen één jaar al terugverdient kan worden.

Op het scoregebied bestaan er talloze mogelijkheden om tussenstanden, doelpuntenmakers, strafkaarten, wedstrijdschema's, opstellingen, analyses en elders weer te geven op met één druk op de knop.  

 

       

 
Pro ODR LED schermen 
De scoresoftware in combinatie met onze kwalitatieve en duurzame Pro ODR LED schermen, vormen een compleet totaalpakket met ongekende mogelijkheden. De Pro ODR Outdoor LED schermen van LED visuals B.V. maken het mogelijk om op een innovatieve en opvallende wijze uw boodschap te visualiseren aan een groot publiek. Onze LED schermen zijn uitgevoerd met Ultra Colorful LED chips met een extreem krachtige helderheid. Hiermee garanderen wij naast de hoge kwaliteit van onze LED schermen, ook de hoogste attentiewaarde!NIEUW! Een compleet kant-en-klaar LED scorebord + mobiele App
Wij zijn ons er van bewust dat een digitaal LED scorebord scherm voor amateurclubs vaak een te hoge investering is. Daarom hebben wij, naast onze interactieve score softwaresystemen, ook een betaalbaar LED scorescherm systeem 320 x 90 cm ontwikkeld met een mobiele App voor iOS en Android voor slechts € 4.950,-.
Tags: scorebord, scorebord voetbal, led scorebord, digitaal scorebord, scorebord kopen, scorebord voetbal kopen, led scorebord voetbal, led scherm score, scorebord prijs, led scherm scorebord kopen, scorebord voetbal, scorebord utrecht, scorebord amsterdam, scorebord rotterdam, led scorebord den haag, led scorebord groning, led scorebord nederland, led scorebord kopen, scorebord kopen, scorebord voetbal kopen, prijs scorebord voetbal, ledscherm scorebord| Meer

BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE PROFESSIONELE LED LICHTKRANTEN!

 

Powered by CCV Shop webwinkel