Winkelwagen Geen producten
ONZE ERVARING

Als specialist in LED schermen zijn wij gefocust op de haalbaarheid en doelmatigheid van uw communicatieboodschap en hierin denken wij met u mee naar een gepaste oplossing. Met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van indoor- en outdoor digital signage, zijn wij specialist om op een krachtige en moderne manier te communiceren door middel van kwalitatieve LED schermen. Ons Research en Development team draagt in samenwerking met de grootste LED fabrikanten zorg voor de hoge kwaliteit van onze LED schermen.

 
ONZE WERKWIJZE
 
Wij zijn ons er van bewust dat er bij de aanschaf van een LED scherm veel komt kijken en daarom bieden wij de mogelijkheid om het gehele traject van A tot Z te begeleiden volgens uw wensen. Wenst u een LED scherm aan te schaffen? Dan komen wij graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek om alle wensen en mogelijkheden door te nemen. Vervolgens werken wij dit intern verder uit en wordt er een complete offerte opgesteld. Mocht er een vergunning nodig zijn, dan helpen wij u graag verder tijdens dit traject. Voor de constructie, montage en installatie beschikken wij over VCA gecertificeerde installateurs. Als u met ons aan de slag gaat, weet u vanaf het begin waar u aan toe bent.
 
 
ONZE SERVICE 
 
LED visuals B.V. staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij aanschaf van onze LED schermen kunt u rekenen op uitstekende service en support. Wij zijn van mening dat een LED scherm ten alle tijden goed moet werken en daarom bieden wij een 24/7 support. Bij melding van een storing of defect, wordt er binnen 24 uur een oplossing geboden.
  

Volledig
Onderhoudsvrij

Onze LED schermen zijn voorzien van compleet onderhoudsvrije componenten. Bij ons zit u niet vast aan hoge jaarlijkse onderhoudskosten.

Complete
Garantie


Op al onze LED schermen geldt een complete fabrieksgarantie. Wij beschikken over ruim voldoende reserve onderdelen om snel te kunnen schakelen.

24/7
Service


Wij staan 24/7 voor u klaar. Bij storingen wordt er binnen 24 uur een oplossing geboden. Ons monitoringsysteem kan op afstand worden beheerd.

Software
Support

Ons CMS systeem biedt geavanceerde mogelijkheden. Wij geven na aanschaf van een LED scherm een training en kosteloos support.

System
Upgrade


Onze geavanceerde CMS softwaresysteem zorgt voor automatische updates en upgrades bij vernieuwingen. Dit is bij ons geheel kosteloos.

Display
Kalibratie


Onze LED schermen worden volledig gekalibreerd geleverd. Mocht het in de toekomst nodig zijn, dan beschikken wij over een volautomatische LED kalibratie set.


ONZE SOFTWARE
 
Wij bieden de klant een totaalpakket inclusief een geavanceerd Content Management Systeem, genaamd BrightAuthor. BrightAuthor is een overzichtelijk digital signage (narrowcasting) pakket met een eigen agenda, ontwerp- en beheermodule. De software is zeer gebruiksvriendelijk met eindeloze mogelijkheden en is voor iedereen toegankelijk. Dankzij de handige agendafunctie is het mogelijk om complete tijdschema’s voor te programmeren op een snelle en eenvoudige manier. Het aanpassen van de content gebeurt webbased, zodat het LED scherm te programmeren is via een netwerkomgeving of in de cloud.

Customized software
Naast ons CMS systeem, bieden wij de mogelijkheid om maatwerk software te schrijven op basis van de wensen de klant. Maar ook is het mogelijk om onze LED schermen aan te sturen door middel van een bestaand narrowcasting systeem of ieder gewenst systeem. Neem hiervoor contact op met één van onze specialisten.

 


| Meer

BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE PROFESSIONELE LED LICHTKRANTEN!

 

Powered by CCV Shop webwinkel