Service en support
30709377
15% korting op al onze Neon Signs
gekopieërd

Productcategorieën

Pagina's

NL
  • NL
  • EN
  • DE
Home/ LED scoreborden

LED scoreborden

Extreem krachtige helderheid
Creëer maximale attentiewaarde
Tot wel 60% minder stroomverbruik
Hoogwaardige kwaliteit componenten
Duurzaam tot wel 100.000 branduren
Profiteer van onze 24/7 support en service
LED-scoreborden

Digitale LED scoreborden met advertentieplatform
Creëer van een LED scherm een serieuze inkomstenbron voor uw sportclub!  

 

In samenwerking met softwarespecialisten en applicatie ontwikkelaars heeft LED visuals B.V. een innovatief en betaalbaar score/advertentieplatform ontwikkeld voor onze digitale LED schermen, welke eenvoudig, snel, flexibel en betrouwbaar is in het gebruik. Het score- en advertentieplatform is een systeem ontwikkeld voor sportclubs om meer advertentie- en sponsorinkomsten te creëren. Sponsoren en adverteerders kunnen advertenties tonen voor, na en tijdens de wedstrijden op een groot digitaal LED scherm en krijgen hiermee een maximale attentiewaarde. 
 

Offerte aanvragen
 

Naast het weergeven van advertenties, is het systeem ingericht om van het digitale LED scherm een interactief scorebord te maken met eindeloze mogelijkheden zoals tijd, scores, doelpuntenmakers, wedstrijdinformatie, tussenstanden etc. Het systeem is volledig te bedienen vanaf uw mobiele telefoon door middel van uw eigen Score App. Het grootste voordeel van een interactief LED scorebord met een geïntegreerd advertentieplatform, is dat de investering zeer snel terug verdient kan worden en dat het LED scherm vervolgens als serieuze inkomstenbron kan worden toegepast voor uw sportclub.

Bezig met laden...

    
Verdien geld met een LED scorebord

Een digitaal LED scherm op uw sportaccommodatie is dé oplossing om wedstrijdinformatie te combineren met sponsoren. Een innovatief LED scorebord geeft extra beleving aan een wedstrijd en zorgt voor een gigantische attentiewaarde voor sponsoren. Onze scoreborden zijn geschikt voor elke sport, waaronder voetbal, hockey, basketbal, waterpolo etc. Ook voldoen onze LED scoreborden aan alle eisen van het NOC*NSF en sportbonden zoals de KNVB, FIBA, de KNHB en tal van andere internationale en nationale sportbonden. In samenwerking met de KNVB heeft LED visuals B.V. op het sportcampus in Zeist (trainingslocatie Nederlands Elftal) het eerste LED scorebord geplaatst.
 

Maak gebruik van onze SaaS-oplossingen
Zonder investering een LED scorebord? Dat is mogelijk met de optie 'Scorebord as a Service'. 
U betaald uitsluitend voor het gebruik. Al vanaf € 185,- per maand beschikt u over een LED scorebord. 
Bij het werven van één sponsor, maakt u in principe kosteloos gebruik & kunnen er inkomsten worden genereerd. 


Het advertentieplatform binnen onze software is ingericht om het LED scorebord zo makkelijk en snel mogelijk terug te verdienen, met als uitgangspunt dat de volledige investering binnen twee seizoenen al winstgevend zal worden.
Er zijn binnen het advertentieplatform verschillende verdienmodellen mogelijk om sponsor/advertentie inkomsten te genereren. Als we uitgaan van het basismodel, welke is gericht op vaste sponsoren per seizoen, vindt u in de onderstaande voorbeeldtabel een overzicht van de verwachte inkomsten per seizoen.

LED scores, onderdeel van LED visuals B.V., biedt de volgende voordelen: 
Duurzame LED schermen met 5 jaar garantie
Laagste prijzen van Nederland & België
Geintegreerd advertentieplatform & hulp bij sponsorwerving
Scorebord as a Service mogelijkheden, u betaald alleen voor het gebruik
Geen investering en direct inkomsten genereren met extra sponsoren
Al vanaf € 115,- per maand en direct uit voorraad leverbaar 

Vrijblijvend adviesgesprek
Tijdens een vrijblijvend intake gesprek met één van onze specialisten worden alle wensen en eisen van de klant doorgenomen en opgesteld in een ontwerpconcept. Of het nu gaat om een LED scorebord scherm voor basketbal gericht op statistieken, of een voetbal LED scorebord gericht op advertentie inkomsten, wij realiseren het! Onder andere de KNVB, verschillende Eredivisieclubs en amateurverenigingen maken al gebruik van onze digitale LED scorebord systemen. 

Offerte aanvragen


Digitaal LED scorebord als uithangbord voor uw vereniging

De score- en advertentiesoftware in combinatie met onze kwalitatieve en duurzame Pro ODR Outdoor LED schermen, vormen een compleet totaalpakket met ongekende mogelijkheden. De Pro ODR series zijn volledig voorzien van gecertificeerde componenten met een krachtige helderheid en Ultra Colorful beeldkwaliteit. Hiermee garanderen wij naast de hoge kwaliteit van onze LED schermen, ook de hoogste attentiewaarde!
Onze LED scoreborden maken het mogelijk om op een innovatieve en opvallende wijze uw boodschap, advertentie of scores te visualiseren aan een groot publiek op uw sportaccommodatie. Doordat alle aandacht van de toeschouwers naar het LED scorebord getrokken wordt, vallen advertenties maximaal op waardoor het voor sponsoren zeer aantrekkelijk wordt.


Waarom een LED scorebord van LED visuals B.V.

 Interactief weergeven van scores en wedstrijdtijden met animaties, beelden en visuals
 Geeft sponsoren een uniek platform om te adverteren met een hoge attentiewaarde
 Eenvoudige aansturing door middel van uw persoonlijke Nederlandstalige LED Score App
 Hoog rendement verdienmodel met innovatief advertentieplatform
 Uitvoering in alle soorten en maten mogelijk
 Montage tegen een bestaande of nieuwe constructie mogelijk
 Perfect leesbaar onder alle weersomstandigheden en onder alle hoeken
 Dimmer: automatische regeling lichtsterkte op basis van omgevingslicht en content
 Duurzame levensduur van ruim 10 jaar met 100.000 branduren

Contact opnemen  


 

Score- en advertentiesoftware

Bij aanschaf van een digitaal LED scorebord voor buiten, ontvangt de sportclub een volledig gepersonaliseerd softwarepakket voor eigen beheer. De score- en advertentiesoftware bestaat uit een web- en mobiele applicatie met eindeloze mogelijkheden en is zeer eenvoudig in gebruik voor zowel jong als oud.
De software is geschikt voor alle gebruikelijke sporten en bovendien zijn alle scorebordconfiguraties automatisch geïntegreerd. De score- en advertentiesoftware is opgedeeld in een webapplicatie en mobiele applicatie om het systeem zo gebruiksvriendelijk te maken.

Binnen de webapplicatie is het mogelijk om clublogo’s, wedstrijden, adverteerders, sponsoren, spelers, templates, banners en instellingen te beheren. Alles wat binnen uw persoonlijke account in de webapplicatie wordt beheerd, zal terug te zien zijn in de mobiele applicatie. De LED Score App van LED visuals B.V. is op elke mobiele telefoon te downloaden en kan door beheerders in gebruik worden genomen om uw scorebord aan te sturen. Met de LED Score App kunt gemakkelijker als ooit te voren advertenties starten, sponsoren weergeven, volledige wedstrijden beheren en tekstbanners instellen live vanaf de zijlijn!

 


Volg ons op Instagram

ONZE KLANTEN