Service en support
9716889
15% korting op al onze Neon Signs
gekopieërd

Productcategorieën

Pagina's

NL
  • NL
  • EN
  • DE
Home/ LED scherm kopen/ Outdoor LED schermen

Outdoor LED schermen

Extreem krachtige helderheid
Creëer maximale attentiewaarde
Tot wel 60% minder stroomverbruik
Hoogwaardige kwaliteit componenten
Duurzaam tot wel 100.000 branduren
Profiteer van onze 24/7 support en service
Outdoor-LED-schermen

LED scherm kopen voor buiten

Krachtige helderheid
De helderheid van een LED scherm voor buiten is van groot belang en wordt uitgedrukt in NITS. Een LED scherm voor buitentoepassing moet minimaal voorzien zijn van een helderheid van 6000 NITs. Met deze helderheid is het LED scherm bij direct zonlicht goed zichtbaar. Ons Research en Development team heeft in samenwerking met onze fabrikant een LED technologie ontwikkeld met een extreem krachtige helderheid tot wel 11.000 NITs. Deze LED scherm technologie is ontwikkeld omreden van de volgende aspecten:

 

Lager energieverbruik en langere levensduur
LED technologie met een Ultra Colorful contrast
Kleurvast met een minimaal intensiteitsverlies
Geschikt voor intensieve 24/7 toepassing
Tot 10 jaar garantie op een LED scherm

Wenst u een LED scherm te kopen? Met een outdoor LED scherm van LED visuals B.V. bent u gegarandeerd van een robuuste, onderhoudsvrije en duurzame oplossing voor het toepassen van digitale buitenreclame. Wij zijn van mening dat een outdoor LED scherm ruim 10 jaar mee moet gaan en onder alle omstandigheden de maximale attentiewaarde moet bereiken. Daarom produceren wij uitsluitend outdoor LED schermen voorzien van hoogwaardige A-categorie componenten voor intensief 24/7 gebruik, extreem krachtige LED chips en voldoen aan alle strenge wettelijke optische en lichttechnische eisen. Wij maken gebruik van IP65 weerbestendige materialen en een Ultra brightness LED technologie zodat het beeld ook bij direct zonlicht goed leesbaar blijft. 
 

Offerte aanvragen

Bezig met laden...

Vraag direct een LED scherm offerte aan & u ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend advies en een complete offerte op maat
 

Offerte aanvragen
 


 ADVIES
De kwaliteit van een LED scherm voor buiten heeft ten alle tijden de hoogte prioriteit, evenals de kwalificatie van onze medewerkers. Het is onwijs belangrijk dat u zich juist laat adviseren vooraf de investering in een outdoor LED scherm. In overleg met de klant bepalen onze LED specialisten welk type scherm, afmeting en pixeldichtheid het beste uitsluit op de situastie.


 ONTZORGING
Indien u een buiten LED scherm koopt bij LED visuals B.V., weet u op voorhand waar u aan toe bent. De communicatie binnen het project met de klant staat bij ons centraal en wij bieden de mogelijkheid om het vergunningstraject uit handen te nemen. Het constructiewerk, de montage- en installaties worden door gecertificeerde monteurs uitgevoerd.

 

 OPLEVERING
Met de juiste voorbereidingen, kunnen wij doorgaans binnen één werkdag het Outdoor LED scherm op locatie plaatsen. Nadat het buiten LED scherm is gemonteerd, wordt deze aangesloten, geinstalleerd en geconfigureerd. Daarna volgt er een uitgebreide, maar eenvoudige softwaretraining. Pas als de klant 100% tevreden is, is het project voor ons pas afgerond.


  SERVICE
Nadat het project is opgeleverd, bieden wij de mogelijkheid om een SLA voor het Outdoor LED scherm af te sluiten. Alle onderhoud- en service werkzaamheden worden in dat geval binnen 24 uur volledig kosteloos uitgevoerd, inclusief voorrijdkosten, manuren, werkzaamheden en alle benodige LED componenten.

 

Met een LED scherm van LEDreclamebords (onderdeel van LED visuals B.V.) bent u gegarandeerd van een robuuste, onderhoudsvrije en duurzame oplossing voor het toepassen van outdoor advertising. Naast reclamedoeleinden kan een groot LED scherm ook worden toegepast als informatiescherm voor bedrijven of gemeenten. Een LED scherm van LEDreclamebords.nl is voorzien van hoogwaardige A-categorie componenten voor intensief 24/7 gebruik en voldoen aan alle strenge wettelijke optische en lichttechnische eisen. Wij maken gebruik van IP65 weerbestendige materialen en een zeer krachtige helderheid LED zodat het beeld van het LED scherm bij fel zonlicht goed leesbaar blijft. Bij een LED scherm is ook naast de hoge kwaliteitseisen ook van belang om goed rekening te houden met welke aansturingssoftware er wordt toegepast binnen het LED scherm. Indien u van plan bent een LED scherm te kopen, dan wenst u uiteraard dat het LED scherm gemakkelijk in gebruik te nemen is en content gemakkelijk geplaatst kan worden. Een LED scherm van LEDreclamebords is voorzien van Novastar ontvangkaarten en controllers. Navostar is marktleider op het gebied van LED schermen en bieden eindeloze mogelijkheiden voor het LED scherm. 

 Offerte aanvragen 


LED scherm, LED scherm kopen, Prijs LED scherm buiten, LED scherm kopen, LED wall, groot led scherm, LED wall kopen, Outdoor LED schermen, verkoop led schermen, koop buiten scherm, groot LED scherm, LED videowall kopen, videowall buiten, Prijs LED billboard, Billboard kopen, ledscherm, Reclame scherm, verkoop van led schermen buiten, tv scherm buiten, groot led scherm, tv scherm outdoor, gevel reclamescherm, gevel reclame scherm, led scherm, led scherm kopen


Volg ons op Instagram

ONZE KLANTEN