Service en support

Productcategorieën

Pagina's

NL
 • NL
 • EN
 • DE
Home/ LCD presentatie schermen/ OUTDOOR - 65 inch Samsung ADplayer

OUTDOOR - 65 inch Samsung ADplayer

OUTDOOR - 65 inch Samsung ADplayer
OUTDOOR - 65 inch Samsung ADplayer
0 Reviews | Review toevoegen

Outdoor AD player geschikt voor buiten, IP65 - 24/7 intensieve toepassing

€ 10.925,00
excl. btw
€ 13.219,25
incl. btw
Prijs per stuk

 

 

Samsung HD ADplayer - 65 inch - OUTDOOR IP65 waterbestendig

Trek 24/7 klanten met geoptimaliseerde prestaties
Trek klanten en verbeter uw professionele image met onze LCD ADplayer reclame scherm voor buiten. Deze stand alone outdoor LCD ADplayer kenmerkt zich door zijn extreem krachtige helderheid van 2500 nits, robuuste en strakke afwerking, automatische helderheidsensor en intelligente air-conditioning met een geweldige UHD beeldkwaliteit en betrouwbare 24/7 inzetbaarheid. Het heldere LCD scherm voor buiten maakt een einde aan problemen met de zichtbaarheid, doordat de glare is teruggebracht naar 2% en voorzien is van een zeer hoge helderheid. U kunt de beeldkwaliteit optimaliseren voor vrijwel alle omstandigheden dankzij de instelbare kleurtemperatuur en verbetersystemen voor kleur, contrast en details. Of uw bedrijf nu op zoek is naar rijke kleuren en gedetailleerde texturen, scherpe tekstweergave of opvallend presentatiescherm, u kunt onze UHD ADplayers zo instellen dat ze de boodschap helder overbrengen.

Trek kijkers met een aantrekkelijk design dat is geoptimaliseerd voor de omgeving
Verfraai iedere displayomgeving met een chic, gestroomlijnd design en een betoverend uiterlijk. Met het oog op de fysieke compatibiliteit hebben de displays uit de outdoor ADplayer-serie hetzelfde schitterende design als de eerdere D-serie SMART Signage van Samsung. Om het interieur van uw onderneming nog mooier te maken, hebben de displays smalle, elegante, zwarte hairline deco-omlijstingen of witte omlijstingen.* Een flexibele, tag-type afstandshouder met logo voor horizontale of verticale installatie creëert in iedere ruimte een gepolijst, professioneel uiterlijk. * De zwarte hairline omlijsting is de standaarduitvoering; de witte omlijsting is optioneel.

Beheer handig en gemakkelijk elk type content met een geavanceerd contentbeheerplatform
Lever rijke content dankzij de ingebouwde mediaspeler van de ADplayer-serie en het vereenvoudigd beheer via het Samsung SMART Signage Platform (SSSP). Dankzij de geïntegreerde all-in-one derde generatie van SSSP is een afzonderlijke PC of mediaspeler niet meer nodig om een gestroomlijnde digital signage in de lucht te houden en de totaalkosten (TCO) te verlagen. Met de nieuwe MagicInfo S3 contentbeheeroplossing, ingebouwd in de derde generatie SSSP, kunt u nog gemakkelijker content creëren, uitrollen en beheren dan bij de vorige versie, dankzij de geavanceerde UI en UX. MagicInfo S3 vergroot de mogelijkheden van de derde generatie SSSP, een open platform dat compatibel is met een groot aantal third-party softwareoplossingen voor flexibele, gebruiksvriendelijke combinatie met andere applicaties.

Beheer uw Digital Signage voor buiten overal en altijd draadloos vanaf een mobiel apparaat
Vereenvoudig uw contentbeheer en verhoog de efficiëntie door gebruik te maken van de MagicInfo S3 mobiele applicatie om content te maken, bewerken en uit te rollen. De draadloze verbinding maakt het eenvoudig om templates voor content te gebruiken en bewerken. Ook kunt u materiaal makkelijk uploaden en afspelen vanaf mobiele apparaten en playlists inzetten om content te selecteren en af te spelen. Breid de connectiviteit verder uit met de ingebouwde Wi-Fi, voor delen en bedienen vanaf laptops, tablets en smartphones. * Content maken geldt alleen voor tablets.

 • Beeldschermdiagonaal 65 "
 • Afmeting 2250 x 920 x 255 mm
 • Geschikt voor buiten toepassing - IP65 waterdicht
 • Extreem krachtige helderheid - 2500 nits
 • Beeldscherm type lcd
 • Full UHD type
 • Ingebouwde plug&play mediaplayer 
 • Resolutie 1920 x 1080 Pixels
 • Geschikt voor 24/7 gebruik (24 uur per dag, 7 dagen per week)
Specificaties
Panel Type   Samsung    
Touch Frame   Optioneel    
Touch Points(p)   10    
Brightness(cd/㎡)   2500    
Resolution       1080*1920    
Viewing Angle    178º     
Contrast   1400:1    
Display color(m)   16.7    
Respond Time(ms)   8    
Lifespan(h)   >50000    
Display Mode   16:9    
Operating System   Standalone - Optioneel: Android/Windows/Standalone/Driver Board    
Storage Capacity   Android-2+8G Windows-4G SSD 64-256G HHD320/500G    
Shell Material   Metal Plate    
Switch Power   AC 100V-240V    
Using Environment   Outdoor     
Installation    Floor Stand

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

ONZE KLANTEN

Service en support
Kwaliteit gegarandeerd
Laagste prijzen van NL en BE
Offerte