Winkelwagen Geen producten

Modulaire LED schermen

Modulaire (Rental) LED schermen 

Naast de verhuur van modulaire LED schermen, bieden wij ook modulaire LED schermen te koop aan. Gezien het feit dat wij uitsluitend a-categorie componenten toepassen, zijn onze modulaire LED schermen geschikt voor intensief 24/7 gebruik en kunnen dus ook toegepast worden voor vaste installaties voor zowel binnen als buiten. Onze modulair LED schermen zijn zeer eenvoudig en snel op- en af te bouwen en bestaan uit individuele plug&play panelen van 500x500mm, 750x500mm en 1000x500 mm.

 

Indoor Pro SPX Series
Onze Pro SPX series voor binnen toepassing zijn voorzien van een aluminium behuizing en werken compleet geluidsloos. De Indoor uitvoeringen hebben een IP31 certificering en dus uitsluitend voor binnen gebruik. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit componenten met een stabiele lange levensduur. De Ultra Colorful SMD+ LED technologie heeft een maximale helderheid van 2.500 NITs.

 

Outdoor Pro SPX Series
De Pro SPX LED schermen, Outdoor uitvoeringen hebben zowel aan de voor- als achterzijde een IP65 certificering en zijn geschikt voor in alle buiten omstandigheden. Er wordt gebruik uitsluitend gemaakt van hoogwaardige kwaliteit componenten met een stabiele lange levensduur. De Ultra Colorful SMD+ LED technologie heeft een maximale helderheid van 7.000 NITs.

Bezig met laden...

Tags: LED scherm kopen, Indoor LED scherm, Modulair LED scherm, LED scherm voor binnen, LED scherm huren, Rental LED scherm, Prijs LED scherm, LED scherm 6 m2, huur LED scherm, Groot LED scherm kopen, LED wall, LED wall kopen, LED billboard, billboard kopen| Meer

BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE PROFESSIONELE LED LICHTKRANTEN!

 

* = prijzen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel