Winkelwagen Geen producten

Indoor LED schermen

Ultra Colorfull Indoor LED schermen

Indoor LED schermen maken het mogelijk om op een unieke en innovatieve wijze uw boodschap te visualiseren aan een groot publiek. Onze Indoor LED schermen zijn uitgevoerd met Ultra Colorful LED chips met een extreem hoge beeldkwaliteit. Hiermee garanderen wij naast de hoge kwaliteit van onze LED schermen, ook de hoogste attentiewaarde. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van de type LED schermen welke wij aanbieden. 
               
 Pro SPX series                                                           Pro IBX series

 
              
 

 Q-Curved series                                               Pro XPoster series

Pixel Pitch

Indien een LED scherm binnen wordt toegepast is het van belang dat er rekening wordt gehouden met de pixel pitch, oftewel de pixelgrootte. Bij indoor situaties heb je meestal te maken met kortere kijkafstanden als bij outdoor LED schermen. De pixel pitch houdt in hoe ver de LED beeldpunten van hart tot hart uit elkaar staan. Voor korte kijkafstanden dient er een kleinere pixelgrootte te worden toegepast als voor grote kijkafstanden. Hoe kleiner de pixelgrootte, hoe hoger de resolutie en hoe minder de beeldpunten zichtbaar zullen zijn.
 

''Ultra High Colorful LED schermen van hoogwaardige kwaliteit, tegen de scherpste prijzen!''


Aangezien er voor indoor toepassingen meestal een kleine pixelgrootte wordt toegepast, zal er uitsluitend gebruik worden gemaakt van de SMD LED technologie. Wij leveren SMD LED schermen met een pixel pitch vanaf 0.9mm tot 10mm. De nieuwste SMD LED modules die wij toepassen zijn voorzien van een extreem hoge Colorfull Rate met een lange levensduur. Op basis van de situatie en de toepassing van het LED scherm zullen wij samen met u de meest geschikte oplossing bedenken. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak bij u op locatie om de situatie te bekijken en bespreken. Vervolgens maken wij een offerte op maat.

 Extreme High Colorfull SMD LED technology
 Geschikt voor 24/7 intensief gebruik
 Duurzame levensduur van 100.000 branduren
 Uitsluitend A-categorie componenten

Naast het belang van de pixel pitch, is het bij indoor LED schermen ook belangrijk dat er geluidloze componenten worden toegepast met een hoge refresh rate. Onze LED schermen zijn voorzien van MBI drivers met een zeer hoge refresh rate en al onze LED schermen worden compleet geluidsloos uitgevoerd. Indoor LED schermen worden tegenwoordig ook veel toegepast voor in etalages of achter het raam. In dat geval heeft het LED scherm in de meeste gevallen te maken met direct zonlicht. Wij hebben hier een oplossing voor ontwikkeld met een zeer krachtige helderheid. 

Bezig met laden...

Tags: LED scherm kopen, Indoor LED scherm, LED scherm prijs, LED scherm voor binnen, Groot LED scherm, Prijzen LED scherm huren, prijs led scherm kopen, LED videowall, videowall kopen, LED wall prijs, LED billboard kopen, billboard prijs| Meer

BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE PROFESSIONELE LED LICHTKRANTEN!

 

* = prijzen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel