Service en support
3046717
15% korting op al onze Neon Signs
gekopieërd

Productcategorieën

Pagina's

NL
  • NL
  • EN
  • DE
Home/ LED doosletters

LED doosletters

Extreem krachtige helderheid
Creëer maximale attentiewaarde
Tot wel 60% minder stroomverbruik
Hoogwaardige kwaliteit componenten
Duurzaam tot wel 100.000 branduren
Profiteer van onze 24/7 support en service
LED-doosletters

Opvallende, moderne LED letters

Moderne LED letters voor uw bedrijfspand of winkel? Wij produceren onze LED Letters in eigen beheer en kunnen de klant voorzien van maatwerk, uitstekende service en snelle levering. De klant kiest het gewenste formaat, de lettertype en verlichtingskleur, en wij zullen hier een vrijblijvend ontwerp van maken inclusief een complete offerte. Het is ook mogelijk om logo's en lichtbakken door ons te laten ontwerpen. 
 

Gevelreclame
Wenst u meer attentiewaarde en professionele uitstraling? Voor onze gevelreclame passen wij robuuste en duurzame acrylaat doosletters toe voorzien van krachtige PowerLEDs. Onze LED doosletters bestaan uitsluitend uit hoogwaardige kwaliteit componenten met een stabiele en lange levensduur. Kortom, met onze LED letters bent verzekerd van kwalitatieve lichtreclame met een extreem hoge attentiewaarde.

 

Offerte aanvragenMontage en installatie
Naast het ontwerp en de productie van LED letters, kunnen wij de klant uiteraard ook voorzien van de montage en installatie op locatie. Onze gespecialiseerde en vakbekwame monteurs verzorgen de installatie en montage van de LED gevel letters / gevelreclame. Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit, uitstraling en veiligheid. In overleg met de klant wordt bepaald op welke wijze de LED letters gemonteerd dienen te worden. Dit kan op verschillende wijze: Dakmontage, Gevelmontage of eventueel achter het raam / etalage. Met ruim 10 jaar ervaring in op het gebied van lichtreclame, kunnen wij de klant voorzien van hoge kwaliteit en uitstekende service. 

Kwaliteitsverklaring
Al onze producten bezitten een CE-markering wat aangeeft dat ze voldoen aan de eisen die door de EU zijn gesteld op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast voldoen onze LED schermen aan de ROHS, de beperking van gevaarlijke stoffen. Wij werken volgens de NON ISO900 standaards en voor de installatie worden wij bijgestaan door een VCA gecertificeerd bedrijf.
                                                                                                                                              

Waarom LED doosletters van LEDreclamebords.nl
  Krachtige helderheid met een hoge attentiewaarde
  Professionele productie in eigen beheer
  Installatie door een gecertificeerd VCA installatiebedrijf
  Uitgevoerd met de nieuwste technieken en ontwikkelingen


Volg ons op Instagram

ONZE KLANTEN