Service en support

Productcategorieën

Pagina's

NL
  • NL
  • EN
  • DE
Home/ LED scherm kopen/ Outdoor LED schermen/ Maatwerk Outdoor LED schermen

Maatwerk Outdoor LED schermen

Maatwerk Outdoor LED schermen
0 Reviews | Review toevoegen

Verkoop kwalitatieve LED schermen voor buiten toepassing.

OFFERTE AANVRAGEN
 

Pro ODR series - High-end LED schermen voor buitentoepassing
Wij garanderen de laagste prijsgarantie van Nederland & België
 

Kwaliteitsgarantie
Met onze Pro ODR series bent u verzekerd van een kwalitatief LED scherm voorzien van gecertificeerde a-kwaliteit componenten. Hiermee garanderen wij een lange levensduur, een Ultra Colorful beeldkwaliteit en geschikt voor intensieve 24/7 toepassing. Wij passen in onze Pro ODR LED schermen de LED technologie SMD+ en DIP+ toe voorzien van een helderheid tot 12.000 NITS met een Ultra High Colorful rate. Hiermee bereikt het LED scherm de maximale attentiewaarde. Naast de Nationstar+ LED chips, hechten wij ook grote waarde aan de inwendige componenten van het LED scherm. Wij passen A-categorie MBI drivers, MeanWell voedingen en 1.6mm PCB’s toe met een duurzame en stabiele levensduur van minimaal 100.000 branduren. 

 

‘’Met een Pro ODR LED scherm bent u verzekerd van een kwalitatief LED scherm met een lange levensduur!’’
 

Innovatieve magnetische LED modules 400 x 300 mm
De Pro ODR series zijn compleet frontservice en kunnen voor elke gewenste montage worden toegepast. Of het nu om een gevelreclame scherm, dakconstructie of vrijstaande constructiemast, de LED schermen zijn eenvoudig vanaf de voorzijde te servicen bij eventuele storingen. Wij passen innovatieve magnetische LED modules toe met een formaat van 400 x 300 mm. In het geval van een storing kunnen wij vrijwel direct schakelen en is dit binnen nog geen 30 minuten opgelost. 
 
Offerte aanvragen

 

Pixel Pitch 
Op basis van de toepassing, beeldformaat en de kijkafstand bepalen wij de Pixel Pitch oftewel de geschikte pixelgrootte. De Pixel Pitch bepaald hoe ver de LED pixels van hart tot hart uit elkaar staan, en vormt uiteindelijk de resolutie van een LED scherm. Onze Pro ODR series zijn uitvoerbaar in SMD P6, P8 en P10 en DIP P10, P16 en P20. De DIP LED technologie wordt vaak toegepast voor grote formaten boven de 40 m². Aangezien wij grote waarde hechten aan de kwaliteit van onze LED schermen, passen wij uitsluitend Golden Wire LED chips toe. 
 
Aansturing
Naast de hoge kwaliteitseisen van onze Pro ODR series LEDschermen, hechten wij ook grote waarde aan de software toepassingen en mogelijkheden om het maximale rendement uit het LED scherm te halen. Wij leveren bij het LED scherm een eenvoudig, maar zeer geavanceerd Content Management Systeem, waarmee het LEDscherm wordt aangestuurd. Door middel van ons content systeem beschikken de LED schermen over bedieningsgemak met eindeloze softwaremogelijkheden. De kwaliteit van een LED scherm is van groot belang, maar om het maximale rendement uit het LED scherm te halen, is de aansturing en software net zo belangrijk. Graag komen wij een vrijblijvende verdere toelichting geven betreft de mogelijkheden van onze software.
 
Waarom de Pro ODR series van LED visuals B.V.?

  Geavanceerde mogelijkheden met het Content Management Systeem
  Krachtige helderheid tot 12.000 NITS en optimale beeldkwaliteit met een Ultra High Colorful rate
  Volledig onderhoudsvrije A-categorie componenten met een stabiele levensduur van +100.000 uur
  Uitgevoerd met de nieuwste technieken en ontwikkelingen
  Gegarandeerd de scherpste prijs/kwaliteitsverhouding van Nederland en België
  Betrouwbare leverancier met ruim 10 jaar ervaring, een 24/7 storingsdienst en uitstekende service 

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

ONZE KLANTEN

Gegarandeerd de laagste prijsgarantie van NL/BE
Binnen 4 uur een vrijblijvende offerte
Ruime voorraden met snelle levertijden
Duurzame Outdoor LED schermen voor 24/7 toepassing
Kies voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid
Nieuwste PowerLEDs met een krachtige beeldkwaliteit
Offerte

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Doorgaans ontvangt u binnen 4 uur een complete offerte op maat of Ă©Ă©n van onze LED specialisten neemt contact met u op.

OFFERTE AANVRAGEN

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met Ă©Ă©n van onze LED specialisten en wij nemen de mogelijkheden direct met u door.

CONTACT OPNEMEN