Service en support

Productcategorieën

Pagina's

NL
  • NL
  • EN
  • DE
Home/ LED scherm kopen/ Indoor LED schermen/ Pro SPX Indoor LED scherm 500x500mm - SMD P2.6

Pro SPX Indoor LED scherm 500x500mm - SMD P2.6

Pro SPX Indoor LED scherm 500x500mm - SMD P2.6
0 Reviews | Review toevoegen

High-end modulaire LED panelen

OFFERTE AANVRAGEN
 
Kwaliteitsgarantie
Met onze Pro SPX Indoor LEDscherm series bent u verzekerd van een kwalitatief Indoor LED scherm voorzien van gecertificeerde a-kwaliteit componenten. Hiermee garanderen wij een lange levensduur met een Ultra Colorful beeldkwaliteit. Wij passen in onze Pro SPX LED schermen de LED technologie SMD+ toe voorzien van een helderheid tot 1.200 NITS met een Ultra High Colorful rate. Hiermee bereikt het LED scherm de maximale attentiewaarde. Naast de Nationstar+ LED chips, hechten wij ook grote waarde aan de inwendige componenten van het LED scherm. Wij passen A-categorie MBI drivers, PF 0.96 voedingen en 1.6mm PCB’s toe met een duurzame en stabiele levensduur van minimaal 100.000 branduren. Onze Pro SPX series 500x500mm zijn tevens ook koppelbaar met onze Pro SPX series 1000x500mm!

 

 ‘’Met een Pro SPX LED scherm bent u verzekerd van een kwalitatief LED scherm met een lange levensduur!’’
 

Innovatieve magnetische LED modules 250 x 250 mm
In onze Pro SPX series passen wij innovatieve magnetische LED modules toe met een formaat van 250 x 250 mm. Service uitvoeren aan het LED scherm was nog nooit zo eenvoudig en binnen enkele minuten zijn eventuele storingen opgelost. Zowel de LED modules als de powerbox zijn vanaf de voorzijde te servicen. In de powerbox zitten de voedingen en receiving kaarten verwerkt, welke in zijn geheel van het LED paneel af kan worden gehaald. 

Prijzen
De genoemde prijs is gebaseerd op een LED paneel van 500 x 500 mm, inclusief 3 jaar garantie, stroomkabels, Seetronic communicatiekabels, Novastar receivingkaarten, voedingen, front service tools, reserve componenten, support en transport. Voor onze Indoor LED schermen zijn overige toebehoren zoals controllers en mediaplayers los te bestellen op onze website. 

 

Mocht u meerdere LED panelen willen bestellen? Vraag dan een offerte aan voor een scherpe prijs!
Wij garanderen de laagste prijsgarantie van Nederland

 

Pixel Pitch 
Op basis van de toepassing, het beeldformaat en de kijkafstand wordt de Pixel Pitch, oftewel de geschikte pixelgrootte, bepaald. De Pixel Pitch heeft aan hoe ver de LED pixels van hart tot hart uit elkaar staan, en vormt uiteindelijk de resolutie van een LED scherm. Hierbij gaat het om een Pixel Pitch van 2.6mm, met een totale resolutie van 147.923 pixels p/m². 

 
Aansturing
Naast de hoge kwaliteitseisen van onze Pro SPX series LEDschermen, hechten wij ook grote waarde aan de aansturing en mogelijkheden om het maximale rendement uit het LED scherm te halen. Al onze LED schermen zijn voorzien van Novastar aansturingskaarten en controllers. In dit geval is elk LED paneel voorzien van een A4S receiving kaart. Wij bieden voor modulaire LED schermen verschillende aansturingsmogelijkheden aan zowel een mediaplayer met CMS software of een videoprocessor naar keuze. Deze producten zijn via onze webshop los te bestellen. De kwaliteit van een LED scherm is van groot belang, maar om het maximale rendement uit het LED scherm te halen, is de aansturing en software net zo belangrijk. Neem contact op met één van onze LED specialisten voor meer informatie. 


Waarom onze Pro SPX series
 Hoge attentiewaarde met een krachtige helderheid en Ultra Colorful beeldkwaliteit
 Uitsluitend gecertificeerde a-cat componenten
 Duurzaam, onderhoudsvrij met een lange levensduur van 100.000 branduren
 Geluidloos, Energy-saving en innovatief design
 Contrast-ratio van 5000:1
 Compleet frontservice met magnetische LED modules en portable powerbox
 Licht van gewicht (11kg/m²) en voorzien van fast-locks
 Gegarandeerd de scherpste prijs/kwaliteitsverhouding van Nederland en België
 Betrouwbare leverancier met ruim 10 jaar ervaring, een 24/7 storingsdienst en uitstekende service 


CE, ISO900 en EMC
Al onze Pro series producten bezitten een CE-markering wat aangeeft dat ze voldoen aan de eisen die door de EU zijn gesteld op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast voldoen onze LED schermen aan de ROHS, de beperking van gevaarlijke stoffen. Wij werken volgens de NON ISO900 standaards en voor de installatie worden wij bijgestaan door een VCA gecertificeerd bedrijf. Op aanvraag behoord EMC normering tot de mogelijkheden.
  
Garantie
Op al onze geleverde Pro series geldt een complete garantie van 3 jaar volledig op LED en onderdelen. Wij beschikken over ruim voldoende reserve onderdelen uit dezelfde productie batch. Hiermee bereiken wij de optimale kwaliteit en gelijkheid bij eventuele vervanging van onderdelen of LED modules. Daarnaast kunnen wij vrijwel direct schakelen bij storingen. Eventuele garantieverlenging behoort tot de mogelijkheden.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

ONZE KLANTEN

Service en support
Kwaliteit gegarandeerd
Laagste prijzen van NL en BE
Offerte