Service en support
9716421
15% korting op al onze Neon Signs
gekopieërd

Productcategorieën

Pagina's

NL
  • NL
  • EN
  • DE
Home/ LED scherm kopen/ Indoor LED schermen

Indoor LED schermen

Extreem krachtige helderheid
Creëer maximale attentiewaarde
Tot wel 60% minder stroomverbruik
Hoogwaardige kwaliteit componenten
Duurzaam tot wel 100.000 branduren
Profiteer van onze 24/7 support en service
Indoor-LED-schermen
INNOVATIEVE, DUURZAME LED SCHERMEN
 
De Indoor LED schermen van LED visuals B.V. maken het mogelijk om op een innovatieve en opvallende wijze uw boodschap te visualiseren aan een groot publiek. Onze Indoor LED schermen zijn uitgevoerd met Ultra Colorful LED chips met een extreem hoge beeldkwaliteit. Hiermee garanderen wij naast de hoge kwaliteit van onze LED schermen, ook de hoogste attentiewaarde.
 

Pixel Pitch
Indoor LED schermen hebben in veel gevallen te maken met korte kijkafstanden, waardoor de pixeldichtheid een belangrijke rol speelt bij het bepalen van het juiste LED scherm. Met pixeldichtheid, oftewel de pixel pitch, wordt aangegeven hoe ver de LED beeldpunten uit elkaar staan van hart tot hart. Hoe korter kijkafstand, des ter kleiner de pixeldichtheid. Onze Indoor LED schermen zijn voorzien van de hoogste kwalitatieve componenten: 

 Extreme High Colorfull SMD LED technology
 Geschikt voor 24/7 intensief gebruik
 Duurzame levensduur van 100.000 branduren
 Uitsluitend A-categorie componenten

Aangezien er voor indoor toepassingen meestal een fijne pixel pitch wordt toegepast, werken wij uitsluitend met de SMD LED technologie. Onze Indoor LED schermen hebben een pixel pitch vanaf 0.9mm tot 10mm. De innovatieve SMD LED chips die wij toepassen zijn voorzien van een extreem hoge Colorfull Rate met een lange levensduur. Op basis van de situatie en de toepassing van het LED scherm zullen wij samen met u de meest geschikte oplossing bedenken. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak bij u op locatie om de situatie te bekijken en bespreken. Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte op maat opgesteld.


Offerte aanvragen
 

Etalage LED schermen
Indoor LED schermen kunnen ook worden toegepast voor in etalages of achter het raam. Het LED scherm heeft dan te maken met direct zon- en daglicht. Onze Pro SPX Indoor LED schermen worden in dat geval voorzien van Ultra Bright LED chips met een krachtige helderheid van minimaal 6500NITS.

Bezig met laden...

Vraag direct een offerte aan & u ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvend advies en een complete offerte op maat
 

Offerte aanvragenTags: LED scherm kopen, Indoor LED scherm, LED scherm prijs, LED scherm voor binnen, Groot LED scherm, Prijzen LED scherm huren, prijs led scherm kopen, LED videowall, videowall kopen, LED wall prijs, LED billboard kopen, billboard prijs


Volg ons op Instagram

ONZE KLANTEN