Service en support

Productcategorieën

Pagina's

NL
  • NL
  • EN
  • DE

OVER ONS

LEDreclamebords.nl, onderdeel van LED visuals B.V. (www.led-visuals.nl), en is gespecialisteerd op het gebied van visuele en statische LED lichtreclame. Wij bieden een ruim uiteenlopend assortiment aan met als doel om uw onderneming meer op te laten vallen. Met ruim 10 jaar ervaring in de Digital Signage branche, kunnen wij de klant voorzien van advies op maat, hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service. De afgelopen jaren zijn wij ons voornamelijk gaan richten op de visuele kant binnen de reclamebranche, zoals Indoor en Outdoor LED schermen en professionele LED lichtkranten. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot specialist en kunnen voor elke situatie een zeer geschikte oplossing realiseren. Onze hoofdmissie is om bedrijven op een moderne en krachtige manier op te laten vallen door middel van visuele LED lichtreclame. De kwaliteit van onze producten staat bij ons centraal en dit heeft bij ons ten alle tijden de hoogste prioriteit. Daarnaast proberen wij onze prijzen zo scherp mogelijk aan te bieden. 


Showroom 
Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Hierin presenteren we een groot deel van ons assortiment. Samen met u kunnen wij de verschillende mogelijkheden bespreken om uw bedrijf meer op te laten vallen. Wanneer u in de mogelijkheid bent om onze showroom te bezoeken, dan is dat zeker de moeite waard. Een bezoek aan de showroom heeft de volgende voordelen:

â–º U krijgt altijd een persoonlijk advies op maat
â–º In onze showroom kunnen wij de producten live demonstreren
â–º U kunt producten veelal direct meenemen (mits voorradig) 

Onze service
LEDreclamebords.nl staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij aanschaf van onze producten kunt u rekenen op uitstekende service en support. Wij zijn van mening dat lichtreclame ten alle tijden goed moet werken en daarom bieden wij een 24/7 support. Bij melding van een storing of defect, wordt er binnen 24 uur een oplossing geboden.                           

Voor informatie over verzenden en retourneren, klik hier.
Foto

ONZE KLANTEN