Service en support
30301857
15% korting op al onze Neon Signs
gekopieërd

Productcategorieën

Pagina's

NL
  • NL
  • EN
  • DE
Home/ LED Neon Signs/ Neon (1000+ Neon lampen)/ Neon logo laten maken

Neon logo laten maken

Extreem krachtige helderheid
Creëer maximale attentiewaarde
Tot wel 60% minder stroomverbruik
Hoogwaardige kwaliteit componenten
Duurzaam tot wel 100.000 branduren
Profiteer van onze 24/7 support en service
Neon-logo-laten-maken

NEON VERLICHTING - NEON LICHT
Sfeervolle Neon verlichting kopen

Neon verlichting kopen? Bij ons bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve PowerLED Neon verlichting, tegen de laagste prijzen van Nederland en Belgie. LEDreclamebords.nl heeft zijn eigen Neon Licht in eigen productie en garandeerde de hoogst haabare kwaliteit Neon verlichting. Heeft u elders een goedkopere Neon verlichting offerte ontvangen? Vraag dan een prijsvergelijk aan en wij zullen gegarandeerd met een beter voorstel komen. LEDreclamebords.nl staat voor 100% kwaliteit en betrouwbaarheid, en gaan niet mee in minder kwalitatieve materialen en producties. Neon licht dient krachtig, zuinig en vooral duurzaam te zijn met een sfeervolle uitstraling. Bezoek onze showroom in Vianen met talloze Neon verlichting ter demonstratie. 

500+ kant-en-klare Neon licht
Alle Neon Sign bekijken

Wenst u een Neon verlichting offerte?
Offerte aanvragen

Direct uw eigen Neon licht ontwerpen? 
Neon Sign ontwerpen

Nieuwe generatie Neon verlichting - Zonder acrylaat achterplaat & voorzien van PowerLEDs Neon licht

Onze sfeervolle en kwalitatieve Neon verlichting worden gemaakt van krachtige PowerLEDs en zijn in tegenstelling tot traditioneel LED Neon licht tot wel drie keer krachtiger in helderheid. Daarnaast beschikt alle Neon verlichting over een dimbare controller met verlichtingseffecten. De Neon verlichting wordt kant-en-klaar geleverd inclusief 24 maanden garantie, dimmer, controller, ophangmaterialen, handleiding en adapter met 300cm kabellengte. 

De voordelen van onze PowerLED Neon licht van LEDreclamebords.nl hebben de volgende voordelen ten opzichte van traditionele neon verlichting: 

 Levensduur van ruim 10 jaar (100.000 neon licht branduren)
 Tot 3 keer krachtigere helderheid en neon effect verlichting

 Professionele, strakke afwerking tot in de details
 Scherpere prijzen door eigen producties - Neon verlichting


De LED Neon licht techniek maakt het mogelijk om elke tekst, ontwerp of logo eenvoudig en snel te produceren, tegen een zeer betaalbare prijs. Onze Neon verlichting zijn de hoogste in het segment en in eigen productie van LEDreclamebords.nl. De Neon verlichting kunnen in elk gewenst formaat en kleur worden geproduceerd en zorgen voor de hoogste attentiewaarde en vooral een innovatieve kleurrijke uitstraling! Ideaal als bedrijfsnaam of bedrijfslogo in Neon licht. Met ruim 10 jaar ervaring in zowel de glasneon als LED lichtreclame techniek, kunnen wij de klant voorzien van kwalitatieve en duurzame producten met een lange levensduur, strakke afwerking en met uitstekende service. Neon licht laten maken? Of direct Neon verlichting kopen? Neeom contacft op met onze NEON specialisten!

Bezig met laden...

ONTWERP UW EIGEN NEON VERLICHTING OF VRAAG EEN OFFERTE AAN 
 
Neon verlichting kopen? Ontwerp uw eigenneon licht tekst, logo of design door middel van innovatieve LED Neon verlichting. Onze neon verlichting kunnen in elk gewenst formaat en kleur worden geproduceerd en zorgt voor de hoogste attentiewaarde en vooral een innovatieve uitstraling! Zolang lichtreclame al bestaat, is neon  verlichting niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Echter is de lichttechniek glasneon de laatste jaren achterhaald en biedt LED neon verlichting een beter, duurzamer en betaalbaarder alternatief. Hier hebben wij nu een unieke combinatie in gevonden: De uitstraling van glasneon met de LED neon verlichtings techniek. Deze innovatieve lichtreclame biedt de volgende voordelen: 

cid:image003.png@01D5C540.5C17F370 Krachtige helderheid met een hoge attentiewaarde Neon verlichting
cid:image003.png@01D5C540.5C17F370 Duurzame levensduur tot 100.000 branduren Neon licht
cid:image003.png@01D5C540.5C17F370 Energiebesparende Neon verlichting - Tot wel 80% zuiniger als glasneon
cid:image003.png@01D5C540.5C17F370 Betaalbare Neon verlichting - Tot wel 5 keer goedkoper als glasneon


 
Neon licht ontwerpen   Neon verlichting aanvragen


    Custom Neon verlichting
 
Bent u altijd al eens benieuwd geweest hoe jou bedrijfslogo, naam of slogan er in neon verlichting uitziet? Dan bent u voor Neon licht bij LEDreclamebords.nl aan het juiste adres! Wij ontwerpen en produceren neon verlichting tegen de laagste prijsgarantie van Nederland. Door middel van onze online NEON configurator is het mogelijk om uw eigen neon licht / neon verlichting te ontwerpen. Het personaliseren en ontwerpen van een Neon verlichting is nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar geweest.

Onze sfeervolle neon verlichting zijn gemaakt van duurzame kwalitatieve componenten en garanderen een lange levensduur, krachtige attentiewaarde en sfeervolle beleving. De nieuwe verlichtingstechnologie LED-Neon zorgt ervoor dat Neon licht niet alleen duurzamer zijn, maar ook dat Neon verlichting betaalbaarder is dan ooit tevoren Het is mogelijk om uw eigen Neon bedrijfslogo, design of gepersonaliseerde tekst in elke maat en kleur te maken bij LEDreclamebords.nl


Volg ons op Instagram

ONZE KLANTEN