Service en support
30301866
15% korting op al onze Neon Signs
gekopieërd

Productcategorieën

Pagina's

NL
  • NL
  • EN
  • DE

Neon Sign ontwerpen

Extreem krachtige helderheid
Creëer maximale attentiewaarde
Tot wel 60% minder stroomverbruik
Hoogwaardige kwaliteit componenten
Duurzaam tot wel 100.000 branduren
Profiteer van onze 24/7 support en service
Neon-Sign-ontwerpen

NEON LAMP
Sfeervolle Neon lampen kopen

Neon lamp kopen? Bent u altijd al eens benieuwd geweest hoe jou bedrijfslogo, naam of slogan er in een neon lamp uitziet? Dan bent u bij LEDreclamebords.nl aan het juiste adres! Wij ontwerpen en produceren Neon lampen tegen de laagste prijsgarantie van Nederland. Door middel van onze online NEON configurator is het mogelijk om uw eigen neon lamp te ontwerpen. Het personaliseren en ontwerpen van een Neon lamp is nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar geweest. Het is mogelijk om uw eigen neon lamp te personaliseren & uw offerte voor een maatwerk neon lamp bij ons aan te vragen. U ontvangt binnen 4 uur een vrijblijvende offerte met een grafisch ontwerp van uw neon lamp. 

500+ kant-en-klare Neon lampen
Alle Neon Sign bekijken

Wenst u een Neon lamp offerte?
Offerte aanvragen

Direct uw eigen Neon lamp ontwerpen? 
Neon Sign ontwerpen

Nieuwe generatie Neon lampen - Zonder acrylaat achterplaat & voorzien van PowerLEDs Neon licht

Een sfeervolle en kwalitatieve Neon lamp worden gemaakt van krachtige PowerLEDs en zijn in tegenstelling tot traditioneel LED lampen tot wel drie keer krachtiger in helderheid. Daarnaast beschikt een Neon lamp over een dimbare controller met verlichtingseffecten. De Neon verlichting wordt kant-en-klaar geleverd inclusief 24 maanden garantie, dimmer, controller, ophangmaterialen, handleiding en adapter met 300cm kabellengte. 

De voordelen van de PowerLED Neon lamp van LEDreclamebords.nl hebben de volgende voordelen ten opzichte van traditionele neon verlichting: 

 Levensduur van ruim 10 jaar (100.000 neon lamp branduren)
 Tot 3 keer krachtigere helderheid en neon lamp effecten 

 Professionele, strakke afwerking tot in de details
 Scherpere prijzen door eigen producties - Neon lamp


De LED Neon lamp techniek maakt het mogelijk om elke tekst, ontwerp of logo eenvoudig en snel te produceren, tegen een zeer betaalbare prijs. Een Neon lamp van LEDreclamebords.nl zijn de hoogste in het segment en in eigen productie. Een Neon Lamp kunnen in elk gewenst formaat en kleur worden geproduceerd en zorgen voor de hoogste attentiewaarde en vooral een innovatieve kleurrijke uitstraling! Ideaal als bedrijfsnaam of bedrijfslogo in Neon lamp. Met ruim 10 jaar ervaring in zowel de glasneon als LED lichtreclame techniek, kunnen wij de klant voorzien van kwalitatieve en duurzame producten met een lange levensduur, strakke afwerking en met uitstekende service. Neon lamp laten maken? Of direct een Neon lamp kopen? Neeom contacft op met onze NEON specialisten!

Bezig met laden...

Uw eigen Neon Lamp kopen is nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar geweest!

1. Neon lamp zelf ontwerpen of vraag een offerte aan
Gebruik onze Neon configurator op onze website om uw gepersonaliseerde Neon lamp bedrijfslogo, naam of tekst te ontwerpen - of vraag een Neon lamp offerte aan bij één van onze Neon specialisten.

 

2. Automatische prijsberekening of vrijblijvende Neon lamp offerte

Binnen onze Neon configurator wordt de prijs van de neon lamp automatisch berekend. Er kan direct vanuit de configurator een bestelling worden aangemaakt of u kunt eerst een definitieve offerte aanvragen. Of het nu gaat om een neon lamp in logo of letter vorm, wij produceren het voor u!
 

3. Grafisch Neon lamp ontwerp en bevestiging

Nadat wij uw gepersonaliseerde Neon lamp ontwerp hebben ontvangen, wordt er binnen 24 uur een grafisch 3D-neon design aangeleverd. Nadat het grafische design is goedgekeurd, wordt de productie van de neon lamp in gang gezet. Wij houden een levertijd aan van 2-3 weken voor onze maatwerk neon lampen.
 

Wenst u een Neon lamp offerte?
Neon lamp offerte

Direct uw eigen Neon lamp ontwerpen? 
Neon lamp ontwerpen


Volg ons op Instagram

ONZE KLANTEN