Service en support
30296559
15% korting op al onze Neon Signs
gekopieërd

Productcategorieën

Pagina's

NL
  • NL
  • EN
  • DE
Home/ Neon

Neon

Extreem krachtige helderheid
Creëer maximale attentiewaarde
Tot wel 60% minder stroomverbruik
Hoogwaardige kwaliteit componenten
Duurzaam tot wel 100.000 branduren
Profiteer van onze 24/7 support en service

NEON
LAAGSTE PRIJSGARANTIE


Bij ons bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve Neon, tegen de laagste prijzen van Nederland en Belgie. Heeft u elders een goedkopere offerte ontvangen? Vraag dan een prijsvergelijk aan en wij zullen gegarandeerd met een beter voorstel komen. LEDreclamebords.nl staat voor 100% kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van neon, en gaan niet mee in minder kwalitatieve materialen en producties. Bezoek onze showroom in Vianen met talloze Neon  ter demonstratie. Neon kopen? Dat doet u bij dé NEON specialist van Nederland!

500+ kant-en-klare NEON kopen
Alle Neon bekijken

Logo in Neon laten maken?
Offerte aanvragen

Direct uw eigen Neon maken? 
Neon ontwerpen

Nieuwe generatie LED Neon - Zonder acrylaat achterplaat & voorzien van PowerLEDs 

Onze sfeervolle en kwalitatieve NEON worden gemaakt van krachtige PowerLEDs en zijn in tegenstelling tot traditionele Neon tot wel drie keer krachtiger in helderheid. Daarnaast beschikt onze NEON over een dimbare controller met verlichtingseffecten. De Neon wordt kant-en-klaar geleverd inclusief 24 maanden garantie, dimmer, controller, ophangmaterialen, handleiding en adapter met 300cm kabellengte. 

De voordelen van onze PowerLED Neon van LEDreclamebords.nl hebben de volgende voordelen ten opzichte van traditionele LED Neon: 

 Levensduur van ruim 10 jaar (100.000 neon branduren)
 Tot 3 keer krachtigere neon helderheid en effecten
 Professionele, strakke afwerking tot in de details
 Scherpere prijzen door eigen neon producties 

De Neon techniek maakt het mogelijk om elke tekst, ontwerp of logo eenvoudig en snel te produceren, tegen een zeer betaalbare prijs. Onze Custom Neon zijn de hoogste in het segment en in eigen productie van LEDreclamebords.nl. De Neon kunnen in elk gewenst formaat en kleur worden geproduceerd en zorgen voor de hoogste attentiewaarde en vooral een innovatieve kleurrijke uitstraling! Ideaal als bedrijfsnaam of bedrijfslogo in Neon letters. Met ruim 10 jaar ervaring in zowel de glasneon als LED lichtreclame techniek, kunnen wij de klant voorzien van kwalitatieve en duurzame producten met een lange levensduur, strakke afwerking en met uitstekende service. Neon kopen of Neon laten maken? U bent bij LEDreclamebords.nl aan het juiste adres. 

Bezig met laden...

Neon kopen bij dé Neon specialist van Nederland
Gepersonaliseerde Neon met vernieuwde PowerLEDs!

 
Nog nooit was het zo eenvoudig en betaalbaar om uw eigen Neon te personaliseren en te laten maken. Met onze online Neon configurator kunt u eenvoudig uw eigen tekst, bedrijfsnaam of logo in Neon ontwerpen & neon maken. U kunt dit volledig samenstellen naar uw eigen smaak. Middels de Neon configurator kunt u zelf de kleuren, afmetingen en afwerkingen bepalen. Nadat u tevreden bent met het ontwerp zal automatisch de prijs van uw Neon worden berekenend. Wilt u dus een NEON kopen voor uw restaurant, winkel, discotheek, beurs, bedrijfsruimte of sportschool? Of gewoonweg voor persoonlijk gebruik? Begin dan direct met het ontwerpen van uw gepersonaliseerde Neon via de onderstaande knop: 

Neon Sign ontwerpen


NEON offerte aanvragen 
Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van neon. Neon voor zowel binnen als buiten is nog altijd de grootste favoriet voor vele ondernemers. Het is tijdloos en authentiek, waardoor u op een sfeervolle en opvallende manier uw bedrijf of winkel onder de aandacht brengt. Doordat u een eigen ontwerp Neon kunt maken, of het nu een Neon tekst of Neon logo is, zorgt dit voor meer herkenbaarheid. Neon heeft een herkenbare retro look die na tientallen jaren nog steeds niet verveeld. Sterker nog Neon blijft zich continu opnieuw uitvinden. De Neon is voor reclame op dit moment zo veelzijdig, betaalbaar en duurzaam, dat dit de komende jaren alleen maar meer zal worden. Een Neon kopen voor uw bedrijf of winkel? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via de onderstaande knop: 


Offerte aanvragen  


Volg ons op Instagram

ONZE KLANTEN