Service en support

Productcategorieën

Pagina's

NL
  • NL
  • EN
  • DE
ONZE ERVARING

Als specialist in LED schermen zijn wij gefocust op de haalbaarheid en doelmatigheid van uw communicatieboodschap en hierin denken wij met u mee naar een gepaste oplossing. Met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van indoor- en outdoor digital signage, zijn wij specialist om op een krachtige en moderne manier te communiceren door middel van kwalitatieve LED schermen. Ons Research en Development team draagt in samenwerking met de grootste LED fabrikanten zorg voor de hoge kwaliteit van onze LED schermen.

 
ONZE WERKWIJZE
 
Wij zijn ons er van bewust dat er bij de aanschaf van een LED scherm veel komt kijken en daarom bieden wij de mogelijkheid om het gehele traject van A tot Z te begeleiden volgens uw wensen. Wenst u een LED scherm aan te schaffen? Dan komen wij graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek om alle wensen en mogelijkheden door te nemen. Vervolgens werken wij dit intern verder uit en wordt er een complete offerte opgesteld. Mocht er een vergunning nodig zijn, dan helpen wij u graag verder tijdens dit traject. Voor de constructie, montage en installatie beschikken wij over VCA gecertificeerde installateurs. Als u met ons aan de slag gaat, weet u vanaf het begin waar u aan toe bent.
 
 
ONZE SERVICE 
 
LED visuals B.V. staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij aanschaf van onze LED schermen kunt u rekenen op uitstekende service en support. Wij zijn van mening dat een LED scherm ten alle tijden goed moet werken en daarom bieden wij een 24/7 support. Bij melding van een storing of defect, wordt er binnen 24 uur een oplossing geboden.
  

Volledig
Onderhoudsvrij

Onze LED schermen zijn voorzien van compleet onderhoudsvrije componenten. Bij ons zit u niet vast aan hoge jaarlijkse onderhoudskosten.

Complete
Garantie


Op al onze LED schermen geldt een complete fabrieksgarantie. Wij beschikken over ruim voldoende reserve onderdelen om snel te kunnen schakelen.

24/7
Service


Wij staan 24/7 voor u klaar. Bij storingen wordt er binnen 24 uur een oplossing geboden. Ons monitoringsysteem kan op afstand worden beheerd.

Software
Support


Ons CMS systeem biedt geavanceerde mogelijkheden. Wij geven na aanschaf van een LED scherm een training en kosteloos support.

System
Upgrade


Onze geavanceerde CMS softwaresysteem zorgt voor automatische updates en upgrades bij vernieuwingen. Dit is bij ons geheel kosteloos.

Display
Kalibratie


Onze LED schermen worden volledig gekalibreerd geleverd. Mocht het in de toekomst nodig zijn, dan beschikken wij over een volautomatische LED kalibratie set.
 
 
Novastar / Software

Alle LED schermen van LED visuals B.V. zijn voorzien van het aansturingsysteem Novastar. Novastar is het meest betrouwbare, gebruiksvriendelijke en geavanceerde systeem dat voor grote LED schermen wordt toegepast. In de Novastar aansturing zit een compleet monitoringsysteem, waarmee de live status van het LED scherm ingezien kan worden zoals de temperatuur, vochtigheid en eventuele storingen. Door middel van dit monitoringsysteem kunnen wij in geval van storingen direct schakelen.
 

CMS SOFTWARE

Indien een LED scherm wordt toegepast voor reclamedoeleinden, wordt er in veel gevallen gebruik gemaakt van een mediaplayer. Afhankelijk van de toepassing en de wensen van de klant, bepalen wij welk type mediaplayer het meest geschikt is. Door middel van een mediaplayer is het mogelijk om videocontent, beeldadvertenties, live feeds en overige informatie te weergeven op het LED scherm.

Voor onze advertentie LED schermen gebruiken wij in veel gevallen onze TB3 en TB6 mediaplayers, welke zijn voorzien van het geïntegreerde Content Management Systeem ViPlex. De communicatie kan op verschillende manieren verlopen: gekoppeld aan een lokaal netwerk, CAT6 kabelverbinding, draadloze Wi-Fi of 4G communicatie. Indien de mediaplayer is voorzien van een internetverbinding, is het mogelijk om het LED scherm wereldwijd aan te sturen vanuit de Cloud.

 

Wij leveren uiteraard ook software op maat. Denk hierbij aan veiligheidssoftware voor industriële LED schermen (o.a. ongeval vrije dagen), of maatwerk scoresoftware systemen voor diverse sporten. Indien er voor bepaalde situaties een ander systeem gewenst is, dan passen wij ons hierop aan. Met ruim 10 jaar ervaring hebben wij met elk soort systeem genoeg ervaring om de klant tevreden te stellen. Neem voor meer informatie contact op met een van onze specialisten.

Aangezien onze klantendoelgroep grotendeels ook actief zijn in de verhuur- en evenementen, bieden wij ook een ruim assortiment videoprocessoren en externe aansturingsapparatuur aan. Neem voor meer informatie contact op met één van onze software specialisten.


 

OPLEIDING

Bij aanschaf van een LED scherm zorgen wij uiteraard voor de complete installatie en configuratie. Vervolgens wordt er door één van onze installateurs ook nog een uitgebreide softwaretraining gegeven. Alle ins- en outs van het bijgeleverde systeem worden hierin toegelicht. Onze 24/7 support is ten alle tijden beschikbaar bij eventuele vragen.

ONZE KLANTEN