Winkelwagen Geen producten

Informatie A-kwaliteit LED schrijfborden

LED Schrijfborden zijn erg opvallend en een uitstekende manier om op te vallen, of om te gebruiken als informatie bord. Ideaal bijvoorbeeld voor een Discotheek, Restaurant, Winkel, Hotel etc. LED Schrijfborden zijn echt voor elke onderneming weggelegd. Een LED Schrijfbord bestaat uit een gehard glazan paneel, een aluminium frame en ingebouwde LED hoge helderheid verlichting. De LED verlichting kan worden ingesteld in alle denkbare kleuren d.m.v. de draadloze afstandsbediening. De LED strip zit verwerkt in het aluminium frame. De hele omtrek van het LED Schrijfbord is voorzien van een LED strip van High Brightness RGB LEDs!
Heden is nu. Geen krijtbord maar een LED Schrijfbord!
Zichtbaar in één oog opslag. U schrijft uw eigen tekst of maakt uw eigen tekening door middel van een fluorescerende stiften. Indien noodzakelijk is het mogelijk om teksten eenvoudig aan te passen. De kleur van de LED verlichting kan handmatig of automatisch ingesteld worden, waardoor het LED Schrijfbord op elk moment van de dag (donker of licht) zeer effectief is. LED Schrijfborden zijn zeer makkelijk schoon te maken, waardoor adverteren nog gemakkelijker wordt.

Wij zijn al twee jaar actief bezig met het innovatieve product LED Schrijfborden. Voorheen produceerden wij voornamelijk LED Schrijfborden met een acryl paneel. Na een aantal grove testen hebben wij besloten onze LED Schrijfborden op een andere manier te produceren, namelijk met gehard glas. Wij hebben deze aanpassing om 2 redenen gedaan, namelijk omdat gehard glas 100% krasbestendig is. Ten tweede teksten worden zijn nu overdag ook zeer zichtbaar. 

Hoe werkt een LED Schrijfbord?
In het LED Schrijfbord zit rondom in het frame een LED strip. Deze LED strip is zeer krachtig en verlicht de tekst op het schrijfbord. De teksten worden geplaatst met speciale fluorescerende 3D-stiften. Dit zijn kleurenstiften in 8 verschillende kleuren. De fluorescerende tekst wordt door de LED verlichting in het frame een echte 'eyecachter', zowel overdag als 's avonds. De teksten zijn eenvoudig weer te verwijderen door middel van een schoonmaakdoekje. Met de bijgeleverde IR-afstandbediening kunt u het LED Schrijfbord uit/aanzetten, dimmen, verschillende effecten toepassen (flash, strobe, rainbow), overgangen instellen en vaste kleuren.


Waarom adverteren met LED Schrijfborden:
- Kostenefficïent
- Zeer hoge attentiewaarde
- Adverteren aan de hand van actualiteit (u past immers zelf direct aan) 
- Zeer directe interactie tussen klant en uw aanbieding


Al onze LED schrijfborden zijn voorzien van een CE certificaat en RoHS Complaint keurmerk. Onze LED Schrijfborden zijn getest, van uitstekende kwaliteit en ook nog eens milieubewust!
 

Het verschil tussen A-kwaliteit LED Schrijfborden en Basic LED Schrijfborden : 
Er bestaat veel kwaliteitsverschil bij LED Schrijfborden. Er bestaan 3 kwaliteitsklasses: A, B en C. In onze webshop heeft u de keuze uit A-kwaliteit en Basic (B-kwaliteit).

Wat moet ik kiezen? Een Basic LED Schrijfbord of een A-kwaliteit LED Schrijfbord?

Deze vraag is eenvoudig te beantwoorden. Wanneer u op het LED Schrijfbord zelden teksten wijzigt, raden wij u een Basic LED Schrijfbord aan. Bij veelvoudig schoonmaken van het bord, wordt het Acryl scherm erg dof waardoor de kwaliteit van het LED Schrijfbord afneemt.

Wanneer u het LED Schrijfbord veelvoudig gebruikt met vaak nieuwe opschriften en teksten, raden wij een A-kwaliteit bord aan. Bij een A-kwaliteit LED Schrijfbord kunt u eindeloos het bord vol kliederen en schoonmaken zonder dat er krassen op het scherm komen. Ook zijn de A-kwaliteit LED Schrijfborden voorzien van High Brightness LEDs. Dit maakt het mogelijk om teksten een gloeiend 3D-effect te geven, zelfs bij daglicht!

 


| Meer

BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE PROFESSIONELE LED LICHTKRANTEN!

 

* = prijzen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel