Service en support

Productcategorieën

Pagina's

NL
  • NL
  • EN
  • DE
Home/ LED lichtkranten/ UDH series LED scherm 150 x 100 cm - SMD P3.9

UDH series LED scherm 150 x 100 cm - SMD P3.9

UDH series LED scherm 150 x 100 cm - SMD P3.9
0 Reviews | Review toevoegen

Voor zowel indoor- als outdoor toepassing

€ 8.725,00
excl. btw
€ 10.557,25
incl. btw
Prijs per stuk

 

 
Plug & Play / All-In-One UHD series LED scherm 
UHD series LED scherm met een displayformaat van
1500 x 1000 mm. Het LED scherm wordt compleet plug & play geleverd met een strakke behuizing in RAL-kleur 9005. Aangezien het LED scherm compleet geluidsloos is, is het LED scherm zowel voor indoor als outdoor gebruik geschikt.

Kwaliteit
Met onze UHD series LED schermen bent verzekerd van een kwalitatief LED scherm voorzien van hoogwaardige componenten. Wij passen in onze LED video displays de LED technologie SMD+ toe voorzien van een krachtige helderheid van 6.500 NITS met een Ultra High Colorful rate. Naast de Nationstar+ LED chips, hechten wij ook grote waarde aan de inwendige componenten van het LED scherm. Wij passen A-categorie MBI drivers, MeanWell voedingen en 1.6mm PCB’s toe met een duurzame en stabiele levensduur. Het LED scherm is voorzien van een volautomatische helderheidsensor. 

Pixel Pitch
Voor al onze UHD series LED schermen passen wij een Ultra HD pixeldichtheid van 3.9mm toe. De pixeldichtheid, oftewel de pixel pitch, houdt in hoe ver de LED beeldpunten van hart tot hart uit elkaar staan. Deze pixel pitch beschikt in totaal over 65.641 pixels per m², wat zorgt voor een uitstekende beeldkwaliteit bij videocontent, beeldadvertenties en afbeeldingen. Het LED scherm zal compleet frontservice worden uitgevoerd.
                                                                                                                         

Content managment systeem
Naast de hoge kwaliteitseisen van onze UHD series LED schermen, hechten wij ook veel waarde aan de toepassingen en mogelijkheden om het maximale rendement te behalen. Wij leveren bij het LED scherm een eenvoudig, maar zeer geavanceerd Content Management Systeem, waarmee de LED schermen worden aangestuurd. Door middel van ons content systeem beschikt het LED video scherm over bedieningsgemak met eindeloze softwaremogelijkheden. De kwaliteit van een LED scherm is van groot belang, maar om het maximale rendement uit het LED scherm te halen, is de aansturing en software net zo belangrijk. De software ondersteund onder andere videocontent, afbeeldingen, beeldadvertenties, 3D teksten, stilstaande en scrollende teksten, tijd/datum, automatische helderheid, tijdschema's etc. 


All-In-One LED video display inclusief
- Adapter met stekker
- Automatische helderheidsensor
- Montagebeugels
- Content Managment Systeem (software)
- Handleiding
- Helderheidsensor
- UTP-softwarekabel
- Mediaplayer


Specificaties:

Power                 

AC110-240V

Gewicht

36 KG

Pixel Pitch         

SMD 3.9mm UHD

Afmeting

1500 x 1000 x 130 mm

Behuizing

Aluminium

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

ONZE KLANTEN

Service en support
Kwaliteit gegarandeerd
Laagste prijzen van NL en BE
Offerte