Service en support

Productcategorieën

Pagina's

NL
  • NL
  • EN
  • DE
Home/ LED scherm kopen/ Indoor LED schermen/ Indoor LED video poster 1770 x 520 mm

Indoor LED video poster 1770 x 520 mm

Indoor LED video poster 1770 x 520 mm
0 Reviews | Review toevoegen

Uitsluitend geschikt voor Indoor toepassing

€ 4.495,00
excl. btw
€ 5.438,95
incl. btw
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
 
Stand Alone / Plug & Play LED poster display 72 inch - Pro XPoster series
Onze unieke LED video poster displays kunnen voor zeer uiteenlopende doeleinden worden toegepast voor bijvoorbeeld autobedrijven, winkels, beurzen, evenementen etc. De LED poster displays hebben een displayformaat van
1770 x 520 mm, voorzien van een zeer hoge resolutie van 151.285 pixels per vierkante meter. Het LED scherm wordt compleet plug & play geleverd met een strak afgewerkt frame van in RAL-9005. Het LED scherm is enkel geschikt voor indoor toepassing en kan op verschillende manieren worden geplaatst: vrijstaand op een statief, horizonaal of verticaal gemonteerd aan een gevel, hangend en het is zelfs mogelijk om verschillende LED poster displays aan elkaar te koppelen als één geheel!

Kwaliteit
Met onze Pro XPoster LED displays bent verzekerd van een kwalitatief LED scherm voorzien van hoogwaardige componenten. Wij passen in onze LED video posters de LED technologie SMD+ toe voorzien met een Ultra High Colorful rate. Naast de Nationstar+ LED chips, hechten wij ook grote waarde aan de inwendige componenten van het LED scherm. Wij passen A-categorie MBI drivers, MeanWell voedingen en 1.6mm PCB’s toe met een duurzame en stabiele levensduur. 

Pixel Pitch
Voor al onze All-in-One LED video displays passen wij een pixeldichtheid van 2.571mm toe. De pixeldichtheid, oftewel de pixel pitch, houdt in hoe ver de LED beeldpunten van hart tot hart uit elkaar staan. Deze pixel pitch beschikt in totaal over 151.285 pixels per m², wat zorgt voor een uitstekende beeldkwaliteit bij videocontent, beeldadvertenties en afbeeldingen. Het LED scherm zal compleet frontservice worden uitgevoerd.
                                                                                                                                                                                                                                       
                                                                                                                            

      contrast ratio tot 2500:1               281 Triljoen kleuren - 14/16 bit              Helderheid tot 1200 nits

Content managment systeem
Naast de hoge kwaliteitseisen van onze LED video posters, hechten wij ook veel waarde aan de toepassingen en mogelijkheden om het maximale rendement te behalen. Wij leveren bij het LED scherm een eenvoudig, maar zeer geavanceerd Content Management Systeem, waarmee de LED schermen worden aangestuurd. Door middel van ons content systeem beschikt het LED display over bedieningsgemak met eindeloze softwaremogelijkheden. De kwaliteit van een LED scherm is van groot belang, maar om het maximale rendement uit het LED scherm te halen, is de aansturing en software net zo belangrijk. Het is mogelijk de LED display poster aan te sturen door middel van Wi-Fi, HDMI of  plug-in USB. 


Pro XPoster LED scherm inclusief
- Adapter met stekker
- Statief (standaard)
- Content Managment Systeem (software)
- Handleiding
- USB stick
- Ingebouwde mediaplayer

Specificaties:

Power                 

AC110-240V

Gewicht

+- 25KG

Pixel Pitch         

SMD 2.571mm

Afmeting

1770 x 520 x 39 mm

Behuizing

Aluminium

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

ONZE KLANTEN

Service en support
Kwaliteit gegarandeerd
Laagste prijzen van NL en BE
Offerte