Service en support
3482899
15% korting op al onze Neon Signs
gekopieërd

Productcategorieën

Pagina's

NL
  • NL
  • EN
  • DE
Home/ LED kliklijsten

LED kliklijsten

Extreem krachtige helderheid
Creëer maximale attentiewaarde
Tot wel 60% minder stroomverbruik
Hoogwaardige kwaliteit componenten
Duurzaam tot wel 100.000 branduren
Profiteer van onze 24/7 support en service

Duurzame LED kliklijsten voorzien van Power LED modules

Bezig met laden...
A4 LED kliklijst Elito A4 LED kliklijst Elito
Aanbieding
€ 82,75 excl. btw
Inclusief garantie
A3 LED kliklijst Elito A3 LED kliklijst Elito
Aanbieding
€ 98,50 excl. btw
Inclusief garantie
A2 LED kliklijst Elito A2 LED kliklijst Elito
Aanbieding
€ 129,00 excl. btw
Inclusief garantie
A1 LED kliklijst Elito A1 LED kliklijst Elito
Aanbieding
€ 198,50 excl. btw
Inclusief garantie
A0 LED kliklijst Elito A0 LED kliklijst Elito
Aanbieding
€ 299,50 excl. btw
Inclusief garantie

Vrijblijvende offerte

Wenst u een dubbelzijdige LED kliklijst, Crystal LED kliklijst, makelaardij kliklijst systemen of een uitvoering welke niet op de website staat? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. Wij bieden naast onze Elito LED kliklijsten ook talloze andere mogelijkheden aan. Bekijk de afbeeldingen van de verschillende opties. 

Dubbelzijdige LED kliklijsten
Onze dubbelzijdige LED kliklijsten zijn leverbaar in formaten van A0 tot A4 voor zowel Indoor als Outdoor toepassing. Met een dubbelzijdige kliklijst is het mogelijk om aan beide kanten een poster te weergeven met egale uitstraling. Voor al onze LED kliklijsten / posterlijsten passen wij onze PowerLEDs toe met een zeer krachtige helderheid en hoge attentiewaarde. 

Makelaardij LED kliklijsten
LED kliklijsten worden veel toegepast in de makelaardij voor het opvallend weergeven van het huizenaanbod. Wij bieden hier complete kant- en klare systemen voor aan in diverse formaten van A4 tot A2. Het systeem wordt geleverd inclusief ophangmaterialen en bevestiging. Ons systeem onderscheid zich van andere kliklijsten omdat het systeem draadloos is uitgevoerd met een zeer strakke en professionele uitstraling. 

Full Color LED kliklijsten
Onze Crystal LED kliklijsten hebben geen aluminium frame rondom de poster, maar zijn compleet voorzien van glas. Dit resulteerd in een luxe uitstraling met een hoge attentiewaarde. Onze Crystal LED kliklijsten zijn leverbaar in elk gewenst formaat in de kleuren warm wit, koud wit en full color. 

Overige LED kliklijsten
LED kliklijsten, oftewel verlichte posterlijsten, zijn er in alle soorten en maten, met verschillende opties qua uitstraling. Het zijn er te veel om allemaal op de website te plaatsen. Wenst u een kliklijst met specifieke frame kleur? Dan zorgen wij ervoor dat dit in de gewenste RAL-kleur wordt gepoedercoat. Of wenst u een LED kliklijst speciaal voor u op maat gemaakt? Dan bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres. Bij ons geldt er voor elke uitvoering een staffelprijs bij aanschaf van meerdere kliklijsten / posterlijsten. 

 


Volg ons op Instagram

ONZE KLANTEN