Service en support
4076813
15% korting op al onze Neon Signs
gekopieërd

Productcategorieën

Pagina's

NL
  • NL
  • EN
  • DE
Home/ LED scherm kopen

LED scherm kopen

Extreem krachtige helderheid
Creëer maximale attentiewaarde
Tot wel 60% minder stroomverbruik
Hoogwaardige kwaliteit componenten
Duurzaam tot wel 100.000 branduren
Profiteer van onze 24/7 support en service
LED-scherm-kopen
LED scherm kopen, huren of leasen

Bij LEDreclamebords.nl. onderdeel van LED visuals B.V., bent u aan het juiste adres om een LED scherm te kopen, huren of leasen. Onze LED specialisten helpen u graag verder om samen met u de meest geschikte oplossing te bepalen. Heeft u een LED scherm nodig voor een tijdelijke campagne of evenement, dan kunt u bij onze verhuur specialisten terecht en profiteerd u van de laagste verhuurtarieven. Wij beschikken over een groot assortiment modulaire en mobiele LED schermen welke ingezet kunnen worden voor tijdelijke oplossingen.

Wenst u liever een definitieve oplossing door middel van een groot LED scherm aan de gevel of op een vrijstaande mast, dan kunt u hiervoor terecht bij onze verkoop LED specialisten. Of het nu gaat om een klein LED scherm voor uw bedrijfspand of een gigantische LED wall langs een A-locatie, wij helpen u hiermee graag verder. Samen met u bekijken wij de verschillende LED mogelijkheden en bepalen we in overleg of er gekozen wordt voor een huur, aanschaf- of leaseconstructie.

''Bij ons bent u gegarandeerd van de laagste prijsgarantie voor een kwalitatief LED scherm''Outdoor LED schermen
Outdoor LED schermen Bekijken
LED scoreborden
LED scoreborden Bekijken
Indoor LED schermen
Indoor LED schermen Bekijken
Modulaire LED schermen
Modulaire LED schermen Bekijken
Transparante LED schermen
Transparante LED schermen Bekijken

Kies voor een specialist met kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid
 
Wanneer u overweegt een LED scherm aan te schaffen, is het van belang om rekening te houden met de zeer uiteenlopende kwaliteitsverschillen. Kies daarom voor een partij met voldoende productkennis, betrouwbare referenties en ervaring. Wij zijn sinds 2009 gespecialiseerd op het gebied van indoor en outdoor LED schermen en zijn in de tussentijd alle soorten en type LED schermen tegen gekomen. Uit ervaring kunnen wij spreken dat de kwaliteit van een LED scherm van groot belang is om een maximale levensduur en attentiewaarde te creeeren. 
 
Kwaliteit staat bij ons ten alle tijden op prioriteit nummer één. Wij staan voor duurzame LED schermen met een krachtige beeldkwaliteit en lange levensduur. Wij kunnen dit garanderen, aangezien wij met onze ervaring en technische kennis in eigen beheer LED schermen ontwikkelen met uitsluitend gecertificeerde a-categorie componenten. Een kwalitatief hoog LED scherm met de juiste componenten, afwerking en LED modules zorgt voor een lange levensduur, krachtige Ultra Colorful beeldkwaliteit, laag stroomverbruik met de hoogste attentiewaarde! Daarnaast hebben onze LED schermen een krachtige helderheid tot wel 12.000 NITs, een zeer hoge refresh rate voor de beste beeldprestaties en zijn onze LED schermen tot wel 40% energiezuiniger ten opzichte van traditionele LED schermen. Naast de hoge kwaliteitseisen van onze LED schermen,

Advies & Montage
 

Wij helpen u graag bij het maken van een weloverwogen beslissing. Onze LED specialisten hebben naast de kennis van kwaliteit, ook ruime kennis en ervaring betreft welk type LED scherm en maatvoering er toegepast dient te worden voor de desbetreffende situatie. Een LED scherm kan in elke gewenste maatvoering worden geproduceerd met verschillende pixelgroottes in zowel SMD als DIP. Welke pixelgrootte, LED technologie en displayafmeting het beste aansluit op de situatie, wordt zorgvuldig in overleg met de klant bepaald. Een LED scherm is een forse investering en daarom is het van belang dat het maximale rendement uit het LED scherm wordt gehaald. Onze specialisten staan graag voor u klaar om samen met u alle mogelijkheden door te nemen. Het is mogelijk om bij ons langs te komen in de showroom waar wij verschillende type LED schermen ter demonstratie hebben staan. Of het is eventueel mogelijk dat wij een afspraak maken bij u op locatie zodat wij de situatie komen bekijken en hiervoor een geschikte oplossing bedenken. Dit is allemaal geheel vrijblijvend.

Ons montageteam bestaat uit vakmensen en zorgen ervoor dat het LED scherm op een professionele en veilige wijze wordt gemonteerd. Geen enkel project is te groot, te klein of te complex voor onze technische mensen. Of het nu gaat om een LED billboard van 100 m² of om een customized LED kubus, elk project wordt met de grootste zorg en nauwkeurigheid behandeld. In de meeste gevallen is er voor een LED scherm een constructie nodig. Dit kan een gevelconstructie, dakconstructie, totum of mastconstructie zijn. In overleg met de klant wordt bepaald welke mogelijkheden er toegepast kunnen worden. Vanzelfsprekend zorgen wij voor advies en ontwerp. Wij werken nauw samen met enkele constructeurs die gespecialiseerd zijn in het vervaardigen van maatwerkconstructies voor LED schermen. Hierdoor kunnen onze LED schermen moeiteloos worden bevestigd aan masten, zuilen of gebouwen. Indien de klant overweegt om zelf de constructie te verzorgen, is dat bij ons geen probleem. Hier zijn wij erg flexibel in en zorgen voor alle tekeningen met maatvoeringen.
 

Vrijblijvende afspraak maken
 

Tags: LED scherm, ledscherm, LED scherm kopen, LED wall, LED billboard, groot led scherm, buiten led scherm, LED wall kopen, Indoor en Outdoor LED schermen, reclamescherm, prijs billboard, groot LED scherm, LED videowall kopen, videowall buiten, LED scherm huren, Rental LED schermen, Mobiel LED scherm, Digitaal reclame scherm, tv scherm, outdoor tv scherm, tv scherm kopen buiten, gevelreclame scherm, led scherm gevel

 


Volg ons op Instagram

ONZE KLANTEN