Service en support

Productcategorieën

Pagina's

NL
  • NL
  • EN
  • DE
Home/ LED Neon Signs/ Neon (1000+ Neon lampen)/ Dead Skull Neon Sign - Neonreclame borden

Dead Skull Neon Sign - Neonreclame borden

Dead Skull Neon Sign - Neonreclame borden
0 Reviews | Review toevoegen

Kies de gewenste kleur, afmeting, omgeving en achter plaat:

Standaard levertijd

2-3 weken

€ 80,00
excl. btw
€ 96,80
incl. btw
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
 
Omschrijving

Kies één van onze inspirerende neon ontwerpen, volledig handgemaakt om de sfeer van elke ruimte direct te verbeteren. De LED neon sign is direct klaar voor gebruik en te personaliseren naar uw eigen wensen.
 Kies uit 10 verschillende LED neon kleuren
 Of Full Color (incl controller en afstandsbediening)
 Kies uit verschillende afmetingen
 Locatie: voor binnen of voor buiten (volledig IP65 waterdicht)
 Kies de afwerking van de transparante acrylaat achterzijde                        
Rechthoekige achterzijde                                             Uitgesneden achterzijde


Onze LED neon signs worden compleet kant-en-klaar geleverd en zijn voorzien van hoogwaardige kwaliteit materialen. Wij garanderen hiermee een lange levensduur, hoge helderheid en precieze afwerkingen van onze neon signs. De volgende accessoires worden bijgeleverd bij aankoop van een LED neon sign:
 Plug&play LED neon signing bevestigd op een transparante achterplaat
 Automatische helderheid dimmer
 Adapter en bekabeling
 Bevestigingsmaterialen de montage
 Indien er gekozen wordt voor Full Color, dan leveren wij er een controller + afstandsbediening bijZolang lichtreclame al bestaat, is neon reclame niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Echter is de lichttechniek glasneon de laatste jaren achterhaald en biedt LED een beter, duurzamer en betaalbaarder alternatief. Hier hebben wij nu een unieke combinatie in gevonden: De uitstraling van glasneon met de lichttechniek van LED heeft de volgende voordelen: 
 Hoge helderheid met een krachtige attentiewaarde
 Duurzame levensduur tot 100.000 branduren
 Energiebesparing - Tot wel 80% zuiniger als glasneon
 Betaalbaar - Tot wel 5 keer goedkoper als glasneonDeze techniek maakt het mogelijk om elke tekst, ontwerp of logo eenvoudig en snel te produceren, tegen een zeer betaalbare prijs. Onze LED neon signs kunnen in elk gewenst formaat en kleur worden geproduceerd en zorgt voor de hoogste attentiewaarde en vooral een innovatieve uitstraling!

Met ruim 10 jaar ervaring in zowel de glasneon als LED lichtreclame techniek, kunnen wij de klant voorzien van kwalitatieve en duurzame producten met een lange levensduur, strak afgewerkt en met uitstekende service.


Waarom een LED neon sign van LEDreclamebords.nl?

Onze LED neon signs zijn voorzien van duurzame materialen en garanderen een lange levensduur van ruim 100.000 branduren. De neon signs zijn geschikt voor intensieve toepassing en kunnen 24/7 worden gebruikt. Daarnaast hechten wij grote waarde aan het productieproces van onze neon signs. Hiermee garanderen wij een 100% tevredenheid voor onze klanten.

Wij produceren onze producten in eigen beheer en garanderen hiermee de afgesproken levertijden. Voor onze LED neon signs houden wij 2-3 weken na bestelling aan.

Na eindproductie worden de neon signs 72 uur uitgebreid getest voordat de bestelling op transport gaat. Hiermee garanderen we een correcte aflevering.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

ONZE KLANTEN

Service en support
Kwaliteit gegarandeerd
Laagste prijzen van NL en BE
Offerte