Winkelwagen Geen producten

LED lichtbak 50x50cm - Dubbelzijdig

LED lichtbak 50x50cm - Dubbelzijdig
0 Reviews | Review toevoegen

Kies onderstaand de gewenste uitvoering en of er bestickering gewenst is:

€ 450,00
excl. btw
€ 544,50
incl. btw
Prijs per stuk

 

Bestanden bij bestelling:

Ontwerp Full Color print

Aantal: 
Bestellen

| Meer

LED lichtbak 50x50cm - Power LEDs - Dubbelzijdig

Onze professionele LED lichtbakken zijn voorzien van krachtige LED modules met een zeer hoge lichtopbrengst. WIj produceren in eigen beheer en kunnen daardoor zeer concurrerende prijzen aanbieden, snel leveren en aan welke wens voldoen. Er is keuze uit elke gewenste maatvoering, RAL-kleur naar keuze en Indoor / Outdoor uitvoeringen. Onze Outdoor lichtbakken zijn voorzien van 100% water- en weersbestendige LED modules. 

Montage: 
Wij leveren onze dubbelzijdige LED lichtbakken inclusief gevel montagebeugels. Indien de LED lichtbak op een andere manier gemonteerd moet worden, kunnen wij daarvoor een aangepast systeem leveren. Het is eventueel ook mogelijk om gebruik te maken van één van onze installateurs. Onze installateurs zorgen voor de aansluiting en de bevestiging. Neem contact met ons op betreft de tarieven. 

Bestickering: 
Het is mogelijk de LED lichtbak door ons Full Color te laten bestickeren. Onze stickers zijn voorzien van UV protectie, Full Color print en 100% weersbestendig. Indien u kiest de bestickering door ons te laten verzorgen, voeg dan bovenaan het ontwerp toe bij uw bestelling. U kunt het ontwerp ook later per mail toesturen. 

Wij bieden een garantie van 1 jaar aan op onze LED lichtbakken. Bij ons staat kwaliteit op prioriteit nummer één en garanderen een levensduur van 100.000 branduren. De LED modules die toegepast worden zijn van Epistar met MeanWell voedingen. 

Omschrijving

:

Dubbelzijdige LED lichtbak

Uitvoering

:

170 mm geanodiseerd aluminium.

Verlichting

:

Energiezuinige Power LED

Bedrukking

:

Dubbelzijdig 4/0 (full color / onbedrukt)


Wenst u een speciafieke maatvoering, RAL-kleur of wilt u een LED lichtbak op maat laten maken? Geen probleem. Neem contact met ons op en wij zullen hier een complete prijsopgave voor maken. Wij zijn te bereiken op +31 (0) 347 345032 of per mail info@ledreclamebords.nl.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE PROFESSIONELE LED LICHTKRANTEN!

 

Powered by CCV Shop webwinkel