Service en support
16576785
15% korting op al onze Neon Signs
gekopieërd

Productcategorieën

Pagina's

NL
  • NL
  • EN
  • DE
Home/ LED doekbakken

LED doekbakken

Extreem krachtige helderheid
Creëer maximale attentiewaarde
Tot wel 60% minder stroomverbruik
Hoogwaardige kwaliteit componenten
Duurzaam tot wel 100.000 branduren
Profiteer van onze 24/7 support en service

Naast LED kliklijsten en LED lichtbakken is er ook een nieuw product op de markt voor het verlichten van Full Color prints, namelijk LED doekbakken. Onze LED doekbakken zijn voorzien van een weersbestendige PVC verstrekt vinyldoek met Full Colour print. Het strakke aluminium frame zorgt ervoor dat het PVC vinyldoek eenvoudig en snel te bevestigen- en vervangen is. Aan de binnenzijde zitten onze krachtige LED modules, wat zorgt voor een extreem hoge attentiewaarde en egaal verlichte print. 
 

  
 
Indoor en Outdoor
Onze LED doekbakken zijn voorzien van weersbestendige PVC vinyldoeken en zijn geschikt voor in alle weersomstandigheden. Daarnaast zijn de doeken UV bestendigd en verkleuren niet door de jaren heen. Onze PowerLED modules zijn IP65 water- en vochtbestendig. Het bloodstellen aan temperatuursverschillen, vocht en regen is dus geen enkel probleem.  

Voordelen ten opzichte van LED lichtbakken
LED doekbakken hebben een aantal voordelen ten opzichte van LED lichtbakken. Ten eerste hebben doekbakken geen frame rondom de Full Colour print, wat zorgt voor een strakke en elegante uitstraling. Daarnaast hebben verlichte doekbakken een hogere lichtopbrengst en daardoor een hogere attentiewaarde. Ook zijn de PVC doeken erg eenvoudig te vervangen. Doek lichtbakken zijn over het algemeen ook goedkoper als lichtbakken. Mocht u in de toekomst een print willen vervangen, dan zijn PVC vinyildoeken vrijwel bij elke grote drukkerij te bestellen, maar dit kan uiteraard ook direct bij ons.

Formaat
Wenst u een ronde, vierkante, langwerpige of een totaal andere vorm lichtreclame? Dan is een LED doekbak het aangewezen product. LED doekbakken kunnen namelijk in elke gewenste vorm worden geproduceerd in grote of kleine afmetingen. Het bevestigen van LED doekbakken kan ook op verschillende manieren. Denk hierbij aan bevestiging aan een gevel, staand in een showroom of eventueel hangend aan een plafond. Wij bieden complete kant- en klare systemen aan. 

Vrijblijvende offerte 
Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een complete prijsopgave op maat. 
 

Trefwoorden: doekbak, lichtbak, led doekbak, led lichtbak, led reclamebak, doek lichtbak, licht bak gevel reclame, reclame lichtbak, reclame doekbak, doekbak verlicht, pvc doekbak, led doekbak pvc, doekbak kopen licht, lichtreclame, gevel lichtreclame, gevelreclame


Volg ons op Instagram

ONZE KLANTEN