Service en support

Productcategorieën

Pagina's

NL
  • NL
  • EN
  • DE
Home/ LED lichtkranten/ VPX-2021 LED hologram display 1000mm

VPX-2021 LED hologram display 1000mm

VPX-2021 LED hologram display 1000mm
0 Reviews | Review toevoegen

VPX-2021 series Diameter 1000 mm

€ 2.290,00
excl. btw
€ 2.770,90
incl. btw
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
 
VPX-2021 LED hologram scherm - 100 cm
De meest unieke, innovatieve en adembenemde visuele LED schermen zijn op dit moment zonder twijfel 3D LED hologram displays. LED hologram schermen / 3D LED ventilatie displays zijn een ideale uitkomst om in te zetten als eyecatcher voor winkels, hotels, horeca, discotheken, casino's, restaurants of elders. Door middel van de gebruiksvriendelijke en geavanceerde CMS software is het mogelijk om elke gewenste content op de 3D LED hologram displays te weergeven. 

Onze VPX-2021 LED hologram displays zijn voorzien van een Ultra Colorfull LED technologie in combinatie met een krachtige helderheid van 1.600 NITs, waarbij de beeldkwaliteit bij fel daglicht goed zichtbaar blijft. Ook beschikken onze VPX-2021 series LED hologram displays over 4 bladeren en een extra krachtige Quad-core CortexTM-A7 ventilator met een snelheid van 25 frames per seconde. Het gaat in dit geval om de diameter afmeting van 1000mm. 

 


 
Geavanceerde CMS software
Bij aanschaf van onze LED hologram 3D displays ontvangt u een zeer geavanceerd Content Managment Systeem softwareprogramma met eindeloze mogelijkheden en opties. De software ondersteund diverse video- en afbeelding bestandformaten zoals MP4, AVI, RMVD, MPEG, PNG, JPG en elders. De LED hologram displays hebben daarnaast een intern geheugen van 8GB waarop de content opgeslagen kan worden. De communicatie tussen de controller en de software kan door middel van een SD-kaart, kabelverbinding of optioneel via Wi-Fi, Mobile App, 4G of in de Cloud. 


Ons Reseach en Development team heeft, in samenwerking met onze fabrikant, van begin af aan een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van het eindproduct. Hierbij kunnen de nieuwste VPX-2021 series aanbieden met de hoogste parameters, prestaties en specificaties. Onderstaand vindt u alle specificaties van onze LED hologram schermen. 

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

ONZE KLANTEN

Service en support
Kwaliteit gegarandeerd
Laagste prijzen van NL en BE
Offerte