Winkelwagen Geen producten

LED interieur wanden

LED BUBBEL WANDEN

Geef het interieur van uw horecagelegenheid, winkel of bedrijfsruimte een unieke en moderne uitstraling met onze inbouw LED bubbel wanden. Wij bieden een ruim assortiment stijlvolle LED water bubbel wanden aan met ingebouwde PowerLED verlichting, wat een ongekend magische sfeer creëerd voor discotheken, hotels, winkels, clubs, lounges, restaurants en elders.


Naast onze standaard LED bubbel wanden, tafels, pilaren en kasten bieden wij ook maatwerk LED bubbel wanden aan voor inbouw. Het is namelijk mogelijk om wanden en pilaren in elk gewenst formaat of vorm te produceren, zodat wij precies aan de wensen van de klant kunnen voldoen. Wij komen langs op locatie om de huidige situatie in te meten en de wensen van de klant door te nemen. Er zijn tal van keuze opties wat betreft de framedikte, RAL-kleuren, LED kleureffecten, bubbel effecten etc. Na ons bezoek ontvangt de klant binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat. 

Waarom maatwerk LED bubbel wanden van LEDreclamebords.nl
  Moderne en unieke uitstraling met een hoge attentiewaarde
  Krachtige PowerLED modules voor het maximale effect
  Installatie en montage door een gecertificeerd VCA installatiebedrijf
  Uitgevoerd met de nieuwste technieken en ontwikkelingen

Naast onze maatwerk inbouw LED bubbel wanden, bieden wij ook standaard plug & play LED wanden, pilaren, tafels en kasten aan met standaard formaten. Zie onderstaand ons assortiment: 

Bezig met laden...

Maatwerk inbouw LED wanden

Naast onze standaard LED bubbel wanden, tafels, pilaren en kasten bieden wij ook maatwerk LED bubbel wanden aan voor inbouw. Het is namelijk mogelijk om wanden en pilaren in elk gewenst formaat of vorm te produceren, zodat wij precies aan de wensen van de klant kunnen voldoen. Wij komen langs op locatie om de huidige situatie in te meten en de wensen van de klant door te nemen. Er zijn tal van keuze opties wat betreft de framedikte, RAL-kleuren, LED kleureffecten, bubbel effecten etc. Na ons bezoek ontvangt de klant binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat. | Meer

BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE PROFESSIONELE LED LICHTKRANTEN!

 

* = prijzen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel