Service en support

Productcategorieën

Pagina's

NL
  • NL
  • EN
  • DE
Home/ LED scherm kopen/ Transparante LED schermen/ Transparant LED poster scherm 1067 x 801 mm

Transparant LED poster scherm 1067 x 801 mm

Transparant LED poster scherm 1067 x 801 mm
0 Reviews | Review toevoegen

Uitsluitend geschikt voor Indoor toepassing

€ 4.795,00
excl. btw
€ 5.801,95
incl. btw
Prijs per stuk

 

 
Plug & Play Transparant LED poster scherm - Size L - Pro TPX series
Onze unieke transparante LED poster schermen / displays kunnen voor zeer uiteenlopende doeleinden worden toegepast voor bijvoorbeeld autobedrijven, winkels, beurzen, evenementen etc. Het transparant LED scherm heeft een displayformaat van 1067 x 801 mm
, voorzien van een zeer hoge resolutie van 40.960 pixels. Het transparante LED scherm heeft een transparantie van 68% en wordt compleet plug & play geleverd. Het transaprante LED scherm is enkel geschikt voor indoor toepassing en is een ideaal product om op een unieke en opvallende wijze aandacht te trekken. Het transparante LED scherm wordt voornamelijk voor winkel etalages toegepast en is voorzien van een extreem krachtige helderheid van 6000 NITs! Dit zorgt voor een opvallend beeld bij fel dag- en zonlicht. Montage mogelijkheden zijn; vrijstaand op een statief, horizonaal of verticaal hangend achter het raam / etalage en het is zelfs mogelijk om verschillende transparante LED poster displays aan elkaar te koppelen als één geheel!

Kwaliteit
Met onze Pro TPX transparante LED schermen bent verzekerd van een kwalitatief digitaal LED display voorzien van hoogwaardige componenten. Wij passen in onze transparante LED schermen de LED technologie SMD+ toe voorzien met een Ultra High Colorful rate. Naast de Nationstar+ LED chips, hechten wij ook grote waarde aan de inwendige componenten van het LED scherm. Wij passen A-categorie MBI drivers, MeanWell voedingen en 1.6mm PCB’s toe met een duurzame en stabiele levensduur. Het transparant LED scherm is voorzien van een automatische helderheidsensor. 

Pixel Pitch
Voor het transparant LED scherm 1067x801mm passen wij een pixeldichtheid van 3.13x6.66mm toe. De pixeldichtheid, oftewel de pixel pitch, houdt in hoe ver de LED beeldpunten van hart tot hart uit elkaar staan. Het digitaal LED scherm beschikt in totaal over 40.960 pixels, wat zorgt voor een uitstekende beeldkwaliteit bij videocontent, beeldadvertenties en afbeeldingen. De hoge transparantie van 68% zorgt voor een adembenemende, opvallend en uniek 3D effect!

 

      contrast ratio tot 2500:1               281 Triljoen kleuren - 14/16 bit              Helderheid tot 6000 nits!

Content managment systeem
Naast de hoge kwaliteitseisen van onze LED video posters, hechten wij ook veel waarde aan de toepassingen en mogelijkheden om het maximale rendement te behalen. Wij leveren bij het LED scherm een eenvoudig, maar zeer geavanceerd Content Management Systeem, waarmee de LED schermen worden aangestuurd. Door middel van ons content systeem beschikt het transparant LED display over bedieningsgemak met eindeloze softwaremogelijkheden. De kwaliteit van een transparant LED scherm is van groot belang, maar om het maximale rendement uit het LED scherm te halen, is de aansturing en software net zo belangrijk. Het is mogelijk het transparant LED scherm aan te sturen door middel van Wi-Fi, HDMI of  plug-in USB. 


Pro TPX Transparant LED scherm inclusief
- Adapter met stekker
- Volautomatische helderheidsensor
- Ophangsysteem of statief
- Content Managment Systeem (software)
- Handleiding
- BT3 Novastar mediaplayer

Specificaties:

Power                 

AC110-240V

Gewicht

+- 30KG

Pixel Pitch         

SMD 3.13x6.66mm

Afmeting

1227 x 817 x 51 mm

Behuizing

Aluminium

*zie afbeelding voor alle overige specificaties. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

ONZE KLANTEN

Service en support
Kwaliteit gegarandeerd
Laagste prijzen van NL en BE
Offerte