Winkelwagen Geen producten

1000x mondkapjes KN95 / FFP2


| Meer

Gecertificeerde mondkapjes ter bescherming tegen het corona virus (COVID-19)
Certificering KN95/FFP2


KN95-mondkapjes waarborgen een uitstekende bescherming met verstelbare neusclip. De mondkapjes zijn opvouwbaar en reduceert bacterievorm voor in -en uitblazen. De KN95 mondkapjes met elastieken bandjes zijn in het bezit van certificaten en voldoen aan de hoogste beschermvoorwaarden. De kapjes hebben een hoog draagcomfort en kunnen toegepast worden in verschillende industrieën. Ze zijn licht van gewicht en hebben een groter huidcomfort door de zachte binnenschaal. De mondkapjes zijn per stuk verpakt.

Mondkapjes bieden bescherming tegen het coronavirus wanneer deze een certificering van FFP2 of hoger hebben. Deze aangeboden mondkapjes voldoen aan deze norm. Zoals te lezen op de site van de World Health Organization verkleint het dragen van een masker bovendien de kans dat je anderen besmet met het coronavirus. Door een mondkapje op te doen, draagt u dus bij aan de oproep van de Nederlandse overheid om de mensen om u heen te beschermen.

Het wordt aangeraden om mondkapjes ter bescherming tegen het coronavirus niet langer als 8 uur te dragen. Beschermingsniveau: KN95/FFP2
Filterniveau: >95%
Kleur: Wit
Maat: One size
Productiestandaard: CE Certificering: EU-149:2001 +A1:2009 – FFP2 NRD GB2626-2006

Standaard levertijd

1 werkdag

€ 2.995,00*
€ 2.640,00*
Prijs per 1000 stuks
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE PROFESSIONELE LED LICHTKRANTEN!

 

* = prijzen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel