Service en support

Productcategorieën

Pagina's

NL
  • NL
  • EN
  • DE
Home/ LED lichtbakken/ LED lichtbak 200x80cm

LED lichtbak 200x80cm

LED lichtbak 200x80cm
0 Reviews | Review toevoegen

Kies onderstaand de gewenste uitvoering en of er bestickering gewenst is:

€ 1.425,00
excl. btw
€ 1.724,25
incl. btw
Prijs per stuk

 

Bestanden bij bestelling:

Ontwerp Full Color print

Aantal: 
Bestellen
 

LED lichtbak 200x80cm - Power LEDs 

Onze professionele LED lichtbakken zijn voorzien van krachtige LED modules met een zeer hoge lichtopbrengst. WIj produceren in eigen beheer en kunnen daardoor zeer concurrerende prijzen aanbieden, snel leveren en aan welke wens voldoen. Er is keuze uit elke gewenste maatvoering, RAL-kleur naar keuze en Indoor / Outdoor uitvoeringen. Onze Outdoor lichtbakken zijn voorzien van 100% water- en weersbestendige LED modules. 

Montage: 
Wij leveren de LED lichtbakken inclusief gevel montagebeugels. Indien de LED lichtbak op een andere manier gemonteerd moet worden, kunnen wij daarvoor een aangepast systeem leveren. Het is eventueel ook mogelijk om gebruik te maken van één van onze installateurs. Onze installateurs zorgen voor de aansluiting en de bevestiging. Neem contact met ons op betreft de tarieven. 

Bestickering: 
Het is mogelijk de LED lichtbak door ons Full Color te laten bestickeren. Onze stickers zijn voorzien van UV protectie, Full Color print en 100% weersbestendig. Indien u kiest de bestickering door ons te laten verzorgen, voeg dan bovenaan het ontwerp toe bij uw bestelling. U kunt het ontwerp ook later per mail toesturen. 

Wij bieden een garantie van 1 jaar aan op onze LED lichtbakken. Bij ons staat kwaliteit op prioriteit nummer één en garanderen een levensduur van 100.000 branduren. De LED modules die toegepast worden zijn van Epistar met MeanWell voedingen. 

Omschrijving

:

Rechthoekige lichtbak.

Uitvoering

:

120 mm geanodiseerd aluminium.

Verlichting

:

Energiezuinige Power LED

Bedrukking

:

Enkelzijdig 4/0 (full color / onbedrukt)


Wenst u een speciafieke maatvoering, RAL-kleur of wilt u een LED lichtbak op maat laten maken? Geen probleem. Neem contact met ons op en wij zullen hier een complete prijsopgave voor maken. Wij zijn te bereiken op +31 (0) 347 345032 of per mail info@ledreclamebords.nl.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

ONZE KLANTEN

Service en support
Kwaliteit gegarandeerd
Laagste prijzen van NL en BE
Offerte