Winkelwagen Geen producten

Pro SPX LED schermen - Outdoor High-end

Pro SPX LED schermen - Outdoor High-end
0 Reviews | Review toevoegen

Verkoop HD pixel LED schermen - Outdoor High-end

€ 1.995,00 *
Prijs per m²

 


| Meer

Pro SPX series - HD Pixel LED schermen


Kwaliteitsgarantie
Met onze Pro SXP series bent u verzekerd van een kwalitatief LED scherm voorzien van gecertificeerde a-kwaliteit componenten. Hiermee garanderen wij een lange levensduur, een Ultra Colorful beeldkwaliteit en geschikt voor intensieve 24/7 toepassing. Wij passen in onze Pro SPX LED schermen de LED technologie SMD+ toe voorzien van een helderheid tot 8.000 NITS met een Ultra High Colorful rate. Hiermee bereikt het LED scherm de maximale attentiewaarde. Naast de Nationstar+ LED chips, hechten wij ook grote waarde aan de inwendige componenten van het LED scherm. Wij passen A-categorie MBI drivers, MeanWell voedingen en 1.6mm PCB’s toe met een duurzame en stabiele levensduur van minimaal 100.000 branduren. 

 

‘’Met een Pro SPX LED scherm bent u verzekerd van een kwalitatief LED scherm met een lange levensduur!’


HD Pixel Pitch 
Op basis van de toepassing, beeldformaat en de kijkafstand bepalen wij de Pixel Pitch oftewel de geschikte pixelgrootte. De Pixel Pitch bepaald hoe ver de LED pixels van hart tot hart uit elkaar staan, en vormt uiteindelijk de resolutie van een LED scherm. Onze Pro SPX series reclameschermen zijn ten opzichte van onze Pro ODR series reclameschermen meer geschikt voor kleinere formaten. De Pro SPX LEDschermen zijn namelijk voorzien van zeer fijne resolutie, en noemen wij ook wel onze HD pixel schermen met Pixel Pitches van 2.8mm 3.9mm, 4.8mm en 5.9mm. Onze Pro SPX LEDschermen zijn voorzien van Golden Wire LED chips. 

 

Aansturing
Naast de hoge kwaliteitseisen van onze Pro SPX series LEDschermen, hechten wij ook grote waarde aan de software toepassingen en mogelijkheden om het maximale rendement uit het LED scherm te halen. Wij leveren bij het LED scherm een eenvoudig, maar zeer geavanceerd Content Management Systeem, waarmee het LEDscherm wordt aangestuurd. Door middel van ons content systeem beschikken de LED schermen over bedieningsgemak met eindeloze softwaremogelijkheden. De kwaliteit van een LED scherm is van groot belang, maar om het maximale rendement uit het LED scherm te halen, is de aansturing en software net zo belangrijk. Graag komen wij een vrijblijvende verdere toelichting geven betreft de mogelijkheden van onze software.
 
Waarom een Pro SPX LED scherm kopen van LED visuals B.V.?

  Geavanceerde mogelijkheden met het Content Management Systeem
  Krachtige helderheid tot 8.000 NITS en optimale beeldkwaliteit met een Ultra High Colorful rate
  Volledig onderhoudsvrije A-categorie componenten met een stabiele levensduur van +100.000 uur
  Uitgevoerd met de nieuwste technieken, ontwikkelingen en zeer hoge HD resoluties
  Gegarandeerd de scherpste prijs/kwaliteitsverhouding van Nederland en België
  Betrouwbare leverancier met ruim 10 jaar ervaring, een 24/7 storingsdienst en uitstekende service 

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE PROFESSIONELE LED LICHTKRANTEN!

 

* = prijzen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel