Winkelwagen Geen producten

LED schermen


Een LED scherm kopen?
Kies voor een specialist met kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid.

 
Wanneer u overweegt een LED scherm te kopen, is het van belang om rekening te houden met de zeer uiteenlopende kwaliteitsverschillen die aangeboden worden. Een LED scherm is namelijk een forse investering waar het maximale rendement uit gehaald moet worden over een langdurige periode. Op het gebied van LED schermen is de kwaliteit veel belangrijker in tegenstelling tot andere producten. Wij van LEDreclamebords.nl, onderdeel van LED visuals B.V., hebben op het gebied van LED technologie ruim 10 jaar ervaring en hebben in deze tijd alle soorten en type LED schermen al voorbij zien komen. Van de kleine merkloze fabrikanten tot de gigantische A-categorie fabrikanten. Uit ervaring kunnen wij spreken dat de prijs in de meeste gevallen de kwaliteit van het LED scherm bepaald.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een LED scherm van kwaliteit! Wij kunnen dit garanderen, aangezien wij partner zijn van grote stabiele fabrikanten en uitsluitend gebruik maken van A-categorie componenten. Een kwalitatief hoog LED scherm voorzien van A-categorie componenten zorgt ten eerste voor een professionele uitstraling met een hoge attentiewaarde. Daarnaast hebben onze LED schermen een zeer krachtige helderheid tot wel 11.000 NITs met een laag intensiteitverlies, een zeer hoge Refresh rate, tot 40% lager stroomverbruik, zeer lage storingsrate van 0.001 en een optimale beeldkwaliteit met Ultra High Colorfull LEDs. Wij zijn officieel partner van de drie grootste fabrikanten en kunnen daarom de scherpste prijzen garanderen en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, welke toegepast worden in onze LED schermen. 
LED scherm - Brochure
Brochure download


LED scherm kopen, huren of leasen

Wij bieden de mogelijkheid aan om LED schermen te kopen, huren of leasen. In de meeste gevallen is een LED scherm kopen de meest voordelige manier. Gezien de investering, kan een groot LED scherm leasen met optie tot aanschaf ook een zeer interesse optie zijn. In een samenwerking met The Lease Factory B.V. bieden wij de mogelijkheid tot lease van een LED scherm. The Lease Factory B.V. is een leasemaatschappij gespecialiseerd in equipment lease. Wij verzorgen de levering, montage en service van het LED scherm, en Lease Factory de financiering van het LED scherm. Ook voor het huren van een (mobiel) LED scherm bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod in zowel Rental LED schermen als mobiele LED scherm aanhangers, kunnen wij voor korte en lange termijn huur veel klanten voorzien van een LED scherm. 


Indoor-LED-schermen
Indoor LED schermen
Outdoor-LED-schermen
Outdoor LED schermen
Modulaire-LED-schermen
Modulaire LED schermen
Transparante-LED-schermen
Transparante LED sch..
LED-scherm-huren
LED scherm huren

Vraag nu direct vrijblijvend een offerte aan!
 

 

Advies, maatwerk en montage
 
Wij helpen u graag bij het maken van een weloverwogen beslissing. Onze LED specialisten hebben naast de kennis van kwaliteit, ook ruime kennis en ervaring betreft welk type LED scherm en maatvoering er toegepast dient te worden voor de desbetreffende situatie. Een LED scherm kan in elke gewenste maatvoering worden geproduceerd met verschillende pixelgroottes in zowel SMD als DIP. Welke pixelgrootte, LED technologie en displayafmeting het beste aansluit op de situatie, wordt zorgvuldig in overleg met de klant bepaald. Een LED scherm is een forse investering en daarom is het van belang dat het maximale rendement uit het LED scherm wordt gehaald. Onze specialisten staan graag voor u klaar om samen met u alle mogelijkheden door te nemen. Het is mogelijk om bij ons langs te komen in de showroom waar wij verschillende type LED schermen ter demonstratie hebben staan. Of het is eventueel mogelijk dat wij een afspraak maken bij u op locatie zodat wij de situatie komen bekijken en hiervoor een geschikte oplossing bedenken. Dit is allemaal geheel vrijblijvend.

 
Ons montageteam bestaat uit vakmensen en zorgen ervoor dat het LED scherm op een professionele en veilige wijze wordt gemonteerd. Geen enkel project is te groot, te klein of te complex voor onze technische mensen. Of het nu gaat om een LED billboard van 100 m² of om een customized LED kubus, elk project wordt met de grootste zorg en nauwkeurigheid behandeld. In de meeste gevallen is er voor een LED scherm een constructie nodig. Dit kan een gevelconstructie, dakconstructie, totum of mastconstructie zijn. In overleg met de klant wordt bepaald welke mogelijkheden er toegepast kunnen worden. Vanzelfsprekend zorgen wij voor advies en ontwerp. Wij werken nauw samen met enkele constructeurs die gespecialiseerd zijn in het vervaardigen van maatwerkconstructies voor LED schermen. Hierdoor kunnen onze LED schermen moeiteloos worden bevestigd aan masten, zuilen of gebouwen. Indien de klant overweegt om zelf de constructie te verzorgen, is dat bij ons geen probleem. Hier zijn wij erg flexibel in en zorgen voor alle tekeningen met maatvoeringen. 

 
Meer informatie over onze LED schermen? Bezoek onze LED schermen website:
 
*LEDreclamebords.nl is onderdeel van LED visuals B.V.

Tags: LED scherm, LED scherm kopen, LED wall, LED billboard, Billboard kopen, LED wall kopen, Indoor en Outdoor LED schermen, prijs billboard, groot LED scherm, LED videowall kopen, videowall buiten, LED scherm huren, Rental LED schermen, Mobiel LED scherm, Digitaal reclame scherm, tv scherm, outdoor tv scherm, tv scherm kopen buiten, gevelreclame scherm, led scherm gevel| Meer

BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE PROFESSIONELE LED LICHTKRANTEN!

 

* = prijzen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel