Winkelwagen Geen producten

Over ons

LEDreclamebords.nl is onderdeel van LED visuals B.V. (www.led-visuals.nl), en is gespecialisteerd op het gebied van visuele en statische LED lichtreclame. Wij bieden een ruim uiteenlopend assortiment aan met als doel om uw onderneming meer op te laten vallen. Met ruim 10 jaar ervaring in de lichtreclame branche, kunnen wij de klant voorzien van advies op maat en uitstekende service. De afgelopen jaren zijn wij ons voornamelijk gaan richten op de visuele kant binnen de Lichtreclame branche, met o.a. LED video schermen, LED displays en LED lichtkranten. In de loop der jaren hebben wij ons ontwikkeld tot specialist en kunnen voor elke situatie een zeer geschikte oplossing realiseren. Onze hoofdmissie is om bedrijven op een moderne en krachtige manier op te laten vallen door middel van visuele LED lichtreclame. De kwaliteit van onze producten staat bij ons centraal en dit heeft bij ons altijd de hoogste prioriteit. Daarnaast proberen wij onze prijzen zo scherp mogelijk te houden.

Showroom: 
Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Hierin presenteren we een groot deel van onze Lichtreclame assortiment en visuele LED schermen / displays. Samen met u kunnen we diverse mogelijkheden doornemen om uw bedrijf meer op te laten vallen. Wanneer u in de mogelijkheid bent om onze showroom te bezoeken, dan is dat zeker de moeite waard. Een bezoek aan de showroom heeft de volgende voordelen:

- U krijgt altijd een persoonlijk advies op maat
- In onze showroom kunnen wij de producten live demonstreren
- U kunt producten veelal direct meenemen (mits voorradig) 

Veilig betalen:
Onze betaalmethodes zijn iDEAL, PayPal, Bancontant, Creditcard, overmaken op rekening, Rembours en betalen bij afhalen. Het wordt bij de meeste webwinkels aangeraden om met PayPal te betalen, PayPal is de veiligste betaalmethode voor online shopping. Hiervoor worden wel 1,2% extra kosten gerekend. Betalen met iDEAL is ook een zeer veilige en snelle manier van betalen, iDEAL is gekoppeld aan de volgende banken : ABN-AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot. Ook is het mogelijk om via Rembours te betalen, wanneer u voor deze betaalmethode kiest betaalt u de koerier pas bij aflevering van u bestelling. Wanneer u kiest voor betalen bij afhalen, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken om uw bestelling te komen afhalen.                              

 

Voor informatie over verzenden en retourneren, klik hier.

Foto


| Meer

BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE PROFESSIONELE LED LICHTKRANTEN!

 

* = prijzen zijn  exclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel