Winkelwagen Geen producten

Outdoor LED schermen

Krachtige, robuuste Outdoor LED schermen
 
LED schermen zijn een ideale uitkomst om op een professionele en opvallende wijze informatie over te brengen door middel van beeldadvertenties en videocontant. Naast advertentie- en informatiedoeleinden, zijn LED schermen ook uiterste geschikt voor livestreaming, evenementen, visuele uitstraling aan bedrijfspanden, scoreborden etc.

Indien een LED scherm buiten wordt toegepast is het zeer belangrijk dat er rekening wordt gehouden met een aantal aspecten als vocht, regen, temperatuurverschillen etc. Een Outdoor LED scherm moet ten eerste voorzien van een robuuste behuizing met een IP65 waterdichtheid. Ten tweede is het van belang dat het LED scherm is uitgerust met krachtige ventilatie om de temperatuur in stand te houden. Vooral met zomerse temperaturen worden LED schermen inwendig erg warm wat kan leiden tot storingen. Onze LED schermen zijn voorzien van industriële ventilatie met een inwendig monitoringsysteem. Door middel van dit systeem kan de temperatuur per kabinet worden afgelezen in de software en kunnen er rapportnotificaties worden doorgestuurd bij eventuele meldingen. Onze robuuste Outdoor LED schermen zijn bestendigd tegen temperaturen van -30 tot +50 graden celsius.

''Bij ons bent u verzekerd van een A-kwaliteit LED scherm, tegen de scherpste prijs!''

Naast de bovengenoemde aspecten is de helderheid van een Outdoor LED scherm één van de belangrijkste. De helderheid van een LED scherm wordt uitgedrukt in NIT’s. Hoe hoger het aantal NIT’s, hoe hoger de lichtopbrengst van een LED scherm. Een LED scherm voor buiten moet minimaal voorzien zijn van een helderheid van 5500 NIT’s. Met deze helderheid zijn LED schermen bij direct zonlicht goed zichtbaar. Wij werken zelf met A-categorie Epistar en Nationstar LED met een helderheid tot wel 11000 NIT’s. Het voordeel van deze krachtige LED is een minimaal intensiteit verlies en dus een zeer lange levensduur. Onze LED schermen zijn geschikt voor intensief 24/7 gebruik.

Krachtige helderheid tot 11.000 NITS  
Compleet weersbestendig   
Geschikt voor 24/7 intensief gebruik  
Uitsluitend A-categorie componenten

 Zie onderstaand een aantal van onze uitvoeringen:

Bezig met laden...

*Prijzen op aanvraagTags: LED scherm kopen, Prijs LED scherm buiten, LED scherm, LED scherm kopen, LED wall, LED billboard, Billboard kopen, LED wall kopen, Indoor en Outdoor LED schermen, prijs billboard, groot LED scherm, LED videowall kopen, videowall buiten, Prijs LED billboard, Billboard kopen, Reclame scherm, videowall, tv scherm buiten, groot led scherm, tv scherm outdoor| Meer

BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE PROFESSIONELE LED LICHTKRANTEN!

 

* = prijzen zijn  exclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel