Winkelwagen Geen producten

Onze ervaring
 
Met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van visuele LED lichtreclame durven wij onszelf expert op dit gebied te noemen. Wij van LED reclamebords.nl maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige A-categorie componenten en daarmee bent u gegarandeerd van een hoge beeldkwaliteit met een krachtige lichtopbrengst en lange levensduur. Daar hebben wij niet alleen alle vertrouwen in, maar ondertussen ook uitgebreid ervaring mee. 
 
Onze LED video schermen, displays en lichtkranten zijn voorzien van Nationstar / Epistar LED chips, MeanWell voedingen, MBI drivers en NovaStar controllers. Aangezien wij uitsluitend A-categorie componenten toepassen, beschikken onze LED schermen en lichtkranten over een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere LED schermen / displays op de markt:
  • IP65 waterproof. Geschikt tegen alle weersomstandigheden en temperaturen van -30 tot +50C. 
  • Zeer laag energieverbruik. Tot wel 40% lager dan de huige LED schermen op de markt. 
  • Compleet onderhoudsvrij
  • Zeer hoge helderheid tot wel 11.000NITS. Bij zon- en daglicht goed zichtbaar. 
  • Zeer hoge Refresh Rate met een High Colorfull beeldkwaliteit.
  • Lange levensduur met zeer laag intensiteit verlies.
Deze eigenschappen in combinatie met hoogwaardige kwaliteit componenten, geeft ons de mogelijkheid om op onze LED schermen een standaard All-in garantie van 2 tot 5 jaar aan te bieden.

Op basis van de situatie en speciafieke wensen van de klant, bedenken onze LED specialisten een gepaste oplossing. Aangezien wij over complete productkennis beschikken met jarenlange ervaring, weten wij exact welk type LED scherm en welke componenten er toegepast moeten worden voor elke situatie, om het hoogste rendement uit de investering te halen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op: 
 | Meer

BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE PROFESSIONELE LED LICHTKRANTEN!

 

* = prijzen zijn  exclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel