Winkelwagen Geen producten

Modulaire LED schermen

Modulaire (Rental) LED schermen 
Modulaire LED schermen, oftewel Rental LED schermen zijn ideaal voor evenementen en beurzen. Rental LED schermen zijn zeer eenvoudig op- en af te bouwen in elke gewenste vorm en maatvoering. Door middel van het plug&play kliksysteem kan een LED scherm van bijvoorbeeld 12 m² binnen 15 minuten opgebouwd zijn. De kabinetten hebben in de meeste gevallen een afmeting van 50x50cm of 100x50cm. Deze kabinetten kunnen zowel in de hoogte als breedte worden opgebouwd als één geheel.

Wij bieden naast de verhuur, ook Rental LED schermen te koop aan. Wij hebben een direct partnerschap contract met de grootste fabrikant op het gebied van Rental LED schermen en kunnen de beste prijs garanderen voor de A-kwaliteit dat aangeboden wordt. Bij ons staat kwaliteit ten alle tijden op prioriteit nummer één. Wij hechten waarde aan alle componenten die toegepast worden in onze LED schermen: van de LED chips tot de connectiekabels. Aangezien wij uitsluitend A-categorie componenten toepassen, zijn onze Rental LED schermen geschikt voor intensief 24/7 gebruik en kunnen dus ook toegepast worden voor vaste installaties voor zowel binnen als buiten. 

 

 


Tags: LED scherm kopen, Indoor LED scherm, Modulair LED scherm, LED scherm voor binnen, LED scherm huren, Rental LED scherm, Prijs LED scherm, LED scherm 6 m2, huur LED scherm, Groot LED scherm kopen, LED wall, LED wall kopen, LED billboard, billboard kopen| Meer

BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE PROFESSIONELE LED LICHTKRANTEN!

 

* = prijzen zijn  exclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel