Winkelwagen Geen producten

Indoor LED schermen

High Colorfull Indoor LED schermen

LED schermen zijn een ideale uitkomst om op professionele en opvallende wijze informatie over te brengen door middel van beeldadvertenties en videocontant. Naast advertentie- en informatiedoeleinden, zijn LED schermen ook uiterste geschikt voor livestreaming, evenementen of eventuele visuele uitstraling binnen de muren.

Indien een LED scherm binnen wordt toegepast is het van belang dat er rekening wordt gehouden met de pixel pitch. bij indoor situaties krijg je meestal te maken met kortere kijkafstanden als bij outdoor LED schermen. De pixel pitch houdt in hoe ver de LED beeldpunten uit elkaar staan van hart tot hart. Voor korte kijkafstanden dient er een kleinere pixelgrootte te worden toegepast. Hoe kleiner de pixelgrootte, hoe hoger de resolutie en hoe minder de beeldpunten zichtbaar zullen zijn.

Daarnaast is het bij indoor LED schermen ook belangrijk dat er geluidloze componenten worden toegepast met een hoge refresh rate. Wij passen MBI drivers toe met een zeer hoge refresh rate zodat het LED scherm niet te maken krijgt met een haperend of flikkerend beeld bij videocontent.

Indoor LED schermen worden tegenwoordig ook veel toegepast voor in etalages of achter het raam. In dat geval krijgt het LED scherm in de meeste gevallen te maken met direct zonlicht. Ook hiervoor bieden wij complete indoor oplossingen met een extra hoge helderheid.

''Ultra High Colorful LED schermen van hoge kwaliteit, tegen de scherpste prijzen!''

Aangezien er voor indoor toepassingen meestal een kleine pixelgrootte wordt toegepast, zal er uitsluitend gebruik worden gemaakt van de SMD LED technologie. Wij leveren SMD LED schermen met een pixel pitch vanaf 0.9mm tot 10mm. De nieuwste SMD LED modules die wij toepassen zijn voorzien van een extreem hoge Colorfull Rate met een duurzame levensduur. Op basis van de situatie en de toepassing van het LED scherm zullen wij samen met u de meest geschikte oplossing bedenken. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak bij u op locatie om de situatie te bekijken en bespreken. Vervolgens maken wij een offerte op maat.

Extreme High Colorfull SMD LED technology
Geschikt voor 24/7 intensief gebruik
Duurzame levensduur van 100.000 branduren
Uitsluitend A-categorie componenten

                                          


Tags: LED scherm kopen, Indoor LED scherm, LED scherm prijs, LED scherm voor binnen, Groot LED scherm, Prijzen LED scherm huren, prijs led scherm kopen, LED videowall, videowall kopen, LED wall prijs, LED billboard kopen, billboard prijs| Meer

BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE PROFESSIONELE LED LICHTKRANTEN!

 

* = prijzen zijn  exclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel