Winkelwagen Geen producten

 

Download algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden LEDreclamebords.nl :

Privacy beleid:
Dit beleid richt zich op het verduidelijken van welke informatie over de klant wordt verzameld en hoe deze informatie gebruikt wordt. LEDreclamebords.nl doet er alles aan de privacy van haar klanten te waarborgen.


Ons beleid t.a.v. uw persoonlijke gegevens:
Volgens deze wetgeving moeten we uw toestemming krijgen dat we uw gegevens mogen gebruiken en opslaan in onze database, zodra u een aankoop doet bij LEDreclamebords.nl geeft u ons hier toestemming voor. Alle persoonlijke gegevens die u bij ons achterlaat of die we verkrijgen door een verkoopovereenkomst worden door LEDreclamebords.nl bewaard, LEDreclamebords.nl mag in deze functie geen informatie doorgeven aan een derde partij.

De persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt met het doel dat wij aan onze verplichtingen ten opzichte van u kunnen voldoen bij een verkoopovereenkomst én in communicatie tussen LEDreclamebords.nl en de klant.


Identiteit van de ondernemer:
LED visuals B.V. (LEDreclamebords.nl)
Sportlaan 12-A 
4131 NN Vianen

KvK-nummer : 68026331
BTW-nummer : NL857271040B01
Telefoon nummer: 0347-345032      Mobiel: 0643800643

Betalingsmogelijkheden:
In deze webshop word veilig betaalt met iDeal, PayPal, Credit Card, Vooraf overmaken, Rembours of afhalen op afspraak.

Verzending : 
Alle orders worden verzonden met DHL Express. De levertijd is tussen de 1-6 werkdagen na ontvangst van betaling. In sommige gevallen kan het zijn dat de levertijd wat uitloopt, en stellen wij u op de hoogte. Handelsonderneming B. Orsel is niet aansprakelijk voor welke overschrijding van een levertermijn.
 
De orders worden aangetekend verzonden zodat u hoe dan ook uw bestelling ontvangt. U ontvangt bij uw bestelling een geprint factuur en een digitaal factuur. Bij bestellingen boven de €. 300,00 zijn de verzendkosten voor u geheel gratis, dit geld alleen voor Nederland. Bij bestellingen beneden dat bedrag, zijn de verzendkosten €. 8,05. Voor Belgie en Luxemburg zijn de verzendkosten €. 9,05. Bij het grensbedrag van €. 500,00 zijn de verzendkosten voor Belgie en Luxemburg voor u geheel gratis.

Garantie:
Al onze producten hebben een garantieperiode van 1 jaar, tenzij anders afgesproken met de klant. Met uitzondering van onze LED video schermen, hierop bieden wij een garantie van 2 tot 5 jaar. Defect bij aflevering dient u binnen 7 dagen via e-mail gemeld te worden aan LEDreclamebords.nl. Krijgen wij het product met beschadigingen retour gestuurd zonder melding, dan word deze niet aangenomen. Neem dus eerst per mail of telefonisch contact met ons op.  Beschadiging door eigen gebruik wordt ook niet aangenomen.


Retourrecht:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ledreclamebords.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Onze LED video schermen en lichtkranten vallen onder maatwerk en zijn na akkoord van de klant niet te annuleren of te retourneren. Aanbiedingsproducten en uitverkoopproducten zijn niet te retourneren voor geld terug garantie. 

Reclamaties:
Als het geleverde artikel onjuist is, of onjuist geleverd is, dient u per e-mail contact met ons op te nemen. Reclamaties moeten binnen 7 dagen plaatsvinden na de leveringsdatum. Geef uw ordernummer en de reden van retourneren aan in uw e-mail. Voor de gevolgen van type of zetfouten op deze site kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.


Met het akkoord gaan van de voorwaarden bevestigt u dat u ouder bent dan 18 jaar. | Meer

BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE PROFESSIONELE LED LICHTKRANTEN!

 

* = prijzen zijn  exclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel