Winkelwagen Geen producten

Transparante LED schermen


High-tech Transparante LED schermen

Unieke Glass LED schermen oftewel transparante LED schermen transformeren elk aanzicht tot een magisch schouwspel. Onze LED schermen hebben een transparantie tot wel 85% zodat de lichtinval in uw bedrijfsruimte van buitenaf niet beperkt wordt. Maar niet alleen de lichtinval is het grote voordeel van transparante LED schermen, ook zorgen de unieke transparante LED schermen ervoor dat voorbijgangers van buitenaf door het scherm naar binnen kunnen kijken. Onze transparante LED schermen hebben daarnaast een helderheid tot 7000 NITS.

Doormiddel van het geavanceerde softwaresysteem van Novastar kunnen beelden op eenvoudige wijze worden vormgegeven door het gebruik van opvallende full color video’s, animaties, teksten en afbeeldingen. Onze transparante led schermen zijn inmiddels een zeer populair instrument om diverse decoraties te verfraaien, zoals concerten, TV shows, studio’s, bedrijfspanden, beurzen en discotheken.

''Unieke Transparante LED schermen zorgen voor een
magische 3D beleving met een zeer hoge attentiewaarde''

Doordat de SMD LED techonolgie alleen zijn bevestigd op de speciale lichtmetalen draagconstructie, is het mogelijk om door het LED scherm heen te kijken. Hierdoor heeft het LED scherm een laag modulegewicht en kan deze op vrijwel elk oppervlak worden gemonteerd tot enorme afmetingen.
Door de hoge lichtopbrengst, in combinatie met het hoge transparantie niveau tot wel 85%, is het mogelijk prachtige decoraties te creëren zonder dat de achtergrond verloren gaat. Dit kan uiten in adembenemende 3D licht effecten en visuals.

| Meer

BEKIJK NU ONZE VERNIEUWDE PROFESSIONELE LED LICHTKRANTEN!

 

* = prijzen zijn  exclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel